ZyXEL разширява допълнително точките за достъп с нов ъпгрейд на лиценза

Категория: Мрежи
Saga Technology
петък, 12 Април 2013 17:02ч

ZyXEL разширява допълнително точките за достъп с нов ъпгрейд на лиценза
Схема на включване
ZyXEL разработи нов лиценз за безжичния LAN контролер NXC5200, с което осигуриха на популярната серия точки за достъп NWA3000-N възможността да бъдат използвани като самостоятелна единица или в режим на "хибрид" контролер, който управлява до 24 точки за достъп, включени в по-големи безжични внедрявания, управлявани с контролера NXC5200. По този начин клиентите могат да надграждат безжичните си мрежи без преместване на съществуващите точки за достъп, с което се осигурява максимална полза и защита на направените инвестиции.

“Опцията за новия лиценз осигурява партньорите на ZyXEL с предимство сред конкурентите в ключови пазари като хотелиерство и образование в момент, когато много организации в тези и други отрасли се нуждаят от разширяване обхвата на своите безжични мрежи”, казва Калин Групчев, регионален мениджър на ZyXEL.

До сега клиентите би трябвало да заменят устройствата от серията NWA3000-N с точки за достъп от серия NWA5000, които се управляват от специалния контролер NXC5200. С новия лиценз, тази замяна не е необходима. Това се осъществява чрез инсталиране на новия контролер и добавяне на съответния лиценз за управление на съществуващите точки за достъп NWA3000.

Точките за достъп NWA3560-N от серия NWA3000-N поддържат напълно 802.11n стандарт и функционират на радио честоти 2,4 GHz и 5 GHz, осигурявайки гъвкав двубандов канал, което ги прави удобни за сегментиране на безжичната мрежа на хотели и училища и предоставяне на специализирана връзка на различни групи потребители.

Етикети: ZyXEL , Зиксел , NXC5200 , безжичен LAN контролер NXC5200 , точки на достъп

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени