За първи път конгрес по електронна търговия у нас

Категория: Интернет , Ел. търговия
Saga Technology
понеделник, 23 Март 2015 9:29ч

За първи път конгрес по електронна търговия у нас

На 3 април 2015 г. в Inter Expo Center ще се проведе първият конгрес за електронна търговия в България. Събитието еCommCongress е насочено към всички, които биха желали да научат нещо ново в тази област, да чуят полезни съвети и да се възползват от вече изпробвани добри практики.

Лектори ще са топ специалисти и професионалисти с дългогодишна практика в сектора. Всеки от тях ще сподели собствен опит, препятствия, които са срещнали, начини за тяхното преодоляване. Сред тях са създателят на платформата Summer Cart – Георги Мирчев, автор на софтуерна платформа за електронна търговия Summer Cart, Стефан Чорбанов, съосновател на Stenik, една от водещите уеб агенции за разработка на интернет магазини в България, Огнян Младенов, един от водещите експерти по оптимизация за търсещи машини, Георги Христулев, специалист по email маркетинг, съдружник в Email invest - единствения български софтуер за имейл маркетинг за бизнеса, Василена Вълчанова, маркетинг мениджър на Ozone.bg, като е работила активно по неговото ребрандиране и налагане през 2012 г., Спас Сливков, изпълнителен директор на OLX.bg, Ева Вучева, директор корпоративно развитие на ЦИЕ Fashion Days Group и други топ професионалисти.

Събитието ще има платена семинарна част и изложение със свободен вход за посетители, където участващите фирми и доставчици на онлайн услуги ще се срещнат с желаещите да правят онлайн бизнес.


Етикети: http://ecommcongress.com/ , конгрес за електронна търговия , еCommCongress

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени