Водещи експерти в OpenStack технологиите представят най-новите решения с отворен код в София

Категория: ИТ инфраструктура
Saga Technology
понеделник, 24 Ноември 2014 20:34ч

„Телерик“ АД, IBM и Cisco организират втора среща на OpenStack потребителската група в България. Тя ще се проведе на 26 ноември от 14:00 ч. в Бетахаус, София. Участието в срещата е безплатно, но изисква предварителна регистрация.

Лектори на събитието ще бъдат водещи експерти от България и чужбина. Симеон Стойчев, главен директор „Информационни технологии“ в „Телерик“ АД заедно с Кевин Джаксън, главен архитект в Rackspace (Великобритания), ще дискутират добрите практики в създаването на изключително потребителско преживяване с OpenStack.

Матиас Весендорф, инженер-консултант в Cisco (Германия), ще представи на участниците принципите за работа с OpenStack Networking. Хенри Наш, лидер „OpenStack облачни решения“ в IBM (Великобритания), ще демонстрира иновативните решения на IBM в областта.

В програмата на събитието участие ще вземат още Теодор Александров, мениджър „Връзки с клиенти“ в HP, Боян Кроснов, главен директор „Продукти“ в StorPool и Валентин Орешков, съосновател на CloudRunner.IO. Темите на техните лекции ще обхванат последните тенденции в областта на „облачните“ решения с отворен код и примери от световната практика.

Срещата ще завърши с отворена дискусия и обмяна на опит и добри практики между всички участници.

Инициативата е насочена към програмисти, потребители и администратори с интерес към „облачните“ технологии с отворен код и фокус върху OpenStack. OpenStack е водеща платформа с отворен код за разработка на решения в „облака“. Над 400 технологични компании и организации в 140 страни допринасят за нейното развитие и популяризация, както и са активна част от световната OpenStack общност.

Етикети: отворен код , IBM , Cisco , облачни решения , облачни технологии , Телерик , OpenStack

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени