Вместо GoMama домът ви ще чисти Domestina

Категория: Интернет , Ел. търговия
Saga Technology
петък, 26 Юни 2015 22:18ч

Вместо GoMama домът ви ще чисти Domestina
Седмици след като обяви привличането на мащабна инвестиция за развитие на бизнеса си иновативната онлайн платформа за поръчка на професионална помощ за дома GoMama представи новия бранд Domestina, с който ще оперира занапред на българския пазар и глобално. Сайтът за резервации на домашни помощници е достъпен на новия домейн www.domestina.bg, a до края на годината основателите на компанията планират да представят услугата със същото име и в още една европейска държава.

Уеб базираната платформа за поръчка на домашна помощница GoMama съществува от година и половина и предлага уникален за България дигитален модел за поръчка на услуги като чистене, гладене и подреждане. Създаването на платформата e вдъхновено от глобалната тенденция за дигитализиране на традиционни услуги през последните години в целия свят и на практика софтуерът, който стои зад Domestina, избягва почти изцяло нуждата от администрация и координация чрез електронен алгоритъм. Дигиталната платформа предлага електронно разплащане и разпределя и изпраща на клиентите винаги тези домашни помощници, които са свободни в желания период, намират се най-близо до дома им, и имат най-висок рейтинг от клиенти за вече извършени услуги чрез системата на Domestina.

Представянето на новия бранд Domestina ще бъде подкрепено през юли и от първа собствена рекламна кампания, дело на Ogilvy Sofia. Целта на комуникационната платформа е да лансира марката като иновативен бизнес модел, който предлага съвременна алтернатива на старите форми – и като бит, и като мислене. Посланието на кампанията е, че за да се радваме на чист и поддържан дом, вече не е необходимо да жертваме собственото си време, нерви и усилия, нито да робуваме на непостоянното качество на услугите, предлагани от сивия сектор, защото има по-добре организирано решение от Domestina. Творческата концепция предизвиква вниманието с визуален подход в поп арт стил, представяйки серия трагикомични ситуации от всекидневието, които слагат край на драмата кой ще свърши досадната работа в вкъщи.

Етикети: Интернет , онлайн , електронно разплащане , онлайн платформа , Domestina

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени