VIVACOM с интернет услуги „опитай и купи“

Категория: Интернет , Интернет достъп , ИТ бизнес , Телекомуникации
Наско Атанасов
понеделник, 1 Август 2011 13:41ч

VIVACOM с интернет услуги „опитай и купи“
Клиентите на VIVACOM ще могат да се уверят в качествата на VIVACOM Net или VIVACOM Fiber Net пакетите в рамките на две седмици на принципа „опитваш и купуваш” (Try and Buy). Ако са доволни от получената услуга, ще продължат да я ползват за срока на договора, който предварително са заявили. Ако не я одобрят, ще могат да се откажат от нея в срок до 14 дни в същия VIVACOM магазин, от който са я заявили, без да дължат нищо. Те трябва само да върнат предоставеното им от компанията оборудване.

Новата възможност е предоставена от телекома след проучване, което е показало, че клиентите й имат най-голяма нужда от тестов период именно за интернет услугите. Въвеждането на постоянен тестови период дава възможност на потребителите да се възползват от преференциите, които предоставят срочните договори, и същевременно ги освобождава от обвързване в случай, че услугата не отговори на предварителните им очаквания.

VIVACOM е първият и все още единствен телеком, премахнал клаузата за автоматично подновяване на договорите както за новите, така и за старите си клиенти. Освен това операторът предвижда скоро да въведе и съкратен срок за отговор на жалби от потребители.

Етикети: Интернет , широколентов интернет , VIVACOM , Виваком , Интернет услуги , VIVACOM Net

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени