VIVACOM пуска първа два нови смартфона от LG - Spirit и Leon

Категория: Смартфони , Телекомуникации
Saga Technology
четвъртък, 16 Април 2015 10:06ч

VIVACOM пуска първа два нови смартфона от LG - Spirit и Leon
През този месец два нови модела смартфони от LG ще дебютират на българския пазар в търговската мрежа на VIVACOM.

Броени дни след световната си премиера LG Spirit идва в България. Това е първото устройство от класа си с извит дизайн на корпуса, който идеално пасва в дланта на потребителя. Неговият 4,7“ дисплей се отличава с елегантна извивка с радиус 3000 мм, а технологията IPS гарантира перфектна картина, дори при гледане от по-малък ъгъл.

Смартфонът е оборудван с четириядрен 1,3 GHz процесор и най-новата версия на операционната система Android - 5.0 Lollipop. Устройството е снабдено с 8 GB вградена памет и 1 GB RAM.
Любителите на снимането ще оценят и двете камери на модела – 5 MP основна камера с Gesture shot функция, даваща достатъчно време на хората да се подготвят за снимката, и 1 MP селфи камера. LG Spirit разполага с познатите от други модели на корейския производител функции KnockON и Knock code. Те дават възможност на собственика на телефона да го отключва, активира и заключва чрез уникална за него комбинация от потупвания на избрани точки на дисплея.

Другият нов модел - LG Leon, се отличава с по-малък и практичен размер, но притежава същите добри технически характеристики. Оборудван с 4,5“ IPS дисплей, четириядрен 1,3 GHz процесор, 8 GB вградена памет и 1 GB RAM. Моделът работи с последната версия на Android - 5.0 Lollipop. Той също разполага с 5 MP основна камера с Gesture shot функция и функциите за отключване KnockON и Knock code.

LG Spirit и LG Leon ще се предлагат на най-атрактивни цени в комбинация с абонаментен план MaxiCall XXL за две години, съответно за 4,90 лв. на месец и 2,90 лв. на месец.


Етикети: LG , смартфон , VIVACOM , Android смартфон

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени