VIVACOM: Промоциите ни са в съответствие със закона и интересите на потребителите

Категория: Телекомуникации , Любопитно , закони
Наско Атанасов
вторник, 13 Октомври 2009 17:19ч

Във връзка с протести на някои мобилни оператори срещу промоции на VIVACOM в редакцията се получи становище на компанията, в което се казва:

VIVACOM не ограничава конкуренцията с промоциите си, тъй като те са в съответствие със закона и най-вече с интересите на потребителите. Не е изненадващо, че Мобилтел атакува тази услуга, тъй като такава се предлага за първи път на българския пазар и в максимална степен отразява европейските тенденции (за предоставяне на конвергентни услуги) и очакванията на клиентитe.

VIVACOM не одобрява действията на конкурента си, който се опитва да използва регулаторни органи, вместо да дава пазарни предимства на своите клиенти. Тези оферти са в съответствие с философията на VIVACOM, че клиентът трябва да получава висококачествени телекомуникационни услуги и да бъде свободен при избора на оператор, и на най-добрите цени и качество, предлагани на пазара.

Компанията ще се бори за въвеждането и прилагането на най-добрите европейски практики в това отношение, за да може да предложи на клиентите си комплексна услуга с най-високо качество на достъпна цена.

Етикети: телекомуникации , закони , VIVACOM

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени