В Мрежата се появи снимки на таблета Samsung Galaxy Tab 7.0 4

Категория: Хардуер , Таблети
Благой Благоев
петък, 28 Март 2014 8:44ч

В Мрежата се появи снимки на таблета Samsung Galaxy Tab 7.0 4
Март е към своя край, а Samsung все още не е представила таблетните компютри Galaxy Tab 4, които ще бъдат основното предложение на корейския производител през 2014 година. Предполагаше се, че Samsung ще обявява новите таблети на MWC 2014 в края на февруари, но по някаква причина това не се случи - може би компанията все още не е готова.

Светлината втрху цялата история хвърли вътрешен микроблог @ evleaks, който и по-рано публикува слухове, които по-късно бяха потвърдени. Този път авторите отнякъде са се сдобили със снимки на Tablet PC Samsung Galaxy Tab 7.0 4. Както можете да видите, той е много сходен с най-новия смартфон флагман Galaxy S5, като и размерите не са толкова различни. На горния край виждаме характения говорител, което подсказва, че е вероятно таблетът да се използва в режим на мобилен телефон.

По предварителни данни, получени от други източници, Samsung готви повече от един таблет, като възнамерява да пусне три наведнъж. Освен 7-инчов модел бихме могли да очакваме и 8- и 10-инчови модели както миналата година. За съжаление няма яснота по отношение на техническите характеристики на новия Galaxy Tab 4, предполага се, че те ще бъдат по-сериозни, отколкото миналата година. Иначе какъв е смисълът на новите модели?

Етикети: Samsung , Samsung Galaxy , таблети , samsung galaxy tab 4

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени