USB адаптер на ZyXEL с незабавна безжична връзка

Категория: Мрежи
Силвия Хаджикръстева
четвъртък, 21 Февруари 2013 10:54ч

USB адаптер на ZyXEL с незабавна безжична връзка
ZyXEL Communications, представи днес двубандов безжичен USB адаптер с високоскоростен безжичен пренос на данни до 450Mbps. Разработен на базата на безжичната технология 802.11n в комбинация с двубандов дизайн, новият адаптер NWD2705 осигурява потребителите на настолни и преносими компютърни с висококачествен, устойчив на смущения HD медиен стрийминг на филми, музика, онлайн игри и споделяне на големи файлове при разширяване на безжичната връзка с медийни сървъри.

Непрекъснатото развитие на цифровите технологии и приложения в комбинация с мобилните комуникации промениха живота на хората, предоставяйки удобството от непрекъсната работа навсякъде и по всяко време. Потребителите на традиционните настолни и преносими системи могат да използват новия двубандов N450 USB адаптер, който дава възможност за безжична свързаност, без сложни настройки и конфигуриране.

Новият двубандов USB адаптер NWD2705 предоставя значително по-добра безжична производителност заедно с висока стабилност и надеждност. Потребителите могат да изберат обикновената 2.4GHz честотна лента за високоскоростно сърфиране в Интернет или защитена от смущения 5GHz честотна лента за динамични цифрови приложения, изискващи по-висока производителност на трафика като възпроизвеждане на HD видео и онлайн игри. Предимството на двубандовия NWD2705 е възможността за избягване на конкуренцията с други безжични електронни устройства, споделящи една и съща честотна лента, и постигане на оптимална ефективност при HD медия стрийминг.

Лесният и удобен начин за работа с NWD2705 осигурява потребителите на настолни компютри и лаптопи с ниво на обслужване, идентично с това на модерните интелигентни мобилни устройства. За първи път потребителите само включват USB адаптера към настолния или преносим компютър и драйвера се инсталира автоматично, без необходимост от инсталационен диск. Сигурността на безжичната мрежа се гарантира чрез автоматична защита при натискане на бутона Wi-Fi Protected Setup (WPS).

Компактният и лек дизайн на безжичния NWD2705 USB адаптер осигурява висока преносимост на устройството, а USB удължителят предотвратява блокирането на другите USB портове на компютъра.

Етикети: ZyXEL , USB адаптер , NWD2705

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени