Uni Systems представя трансформацията на изчислителния център в динамичен „облак”

Категория: Системна интеграция , управление , Събития
Наско Атанасов
сряда, 27 Април 2011 12:44ч

Uni Systems ще представи утре в Шератон хотел, София, на тазгодишното събитие IDC Datacenters Transformation Roadshow в София, темата „Трансформация на изчислителния център в динамичен „облак“, ориентиран към доставка на услуги“,фокусирайки се върху интелигентно съхранение, изграждане на изцяло витруална среда и преобразуване на изчислителния център. Uni Systems е сред водещите ИТ системни интегратори на гръцкия пазар и се подрежда сред най-големите компании от този сектор в Югоизточна Европа. Компанията оперира в България като високо специализиран системен интегратор чрез Uni Systems Bulgaria.
Със стратегическия план за трансформация на изчислителния център, компанията се стреми към намаляването на инфраструктурните разходи, чрез спестяване на енергия. Uni Systems непрекъснато инвестира в технологично ноу-хау, с цел да организира и осъществи безпроблемното превръщане на изчислителния център в един динамичен, ориентиран към доставката на услуги център.
Висококвалифицирания екип на компанията е в състояние да реализира всички дейности по преобразуването на изчислителния център (консолидация, виртуализация и автоматизация на инфраструктурата), докато успее да предложи „облачни“ услуги и предостави на потребителите многобройните предимства на този модел.

Стремейки се да интегрира „облачните“ услуги, Uni Systems разработи серия от стратегически партньорства с водещи доставчици на международния ИТ пазар, които са специализирани в областта на технологиите, свързани с развитието на частните и публични „облачни“ услуги, като виртуализация, автоматизация на изчислителните центрове и доставка. Някои от проектите, свързани с Cloud Computing функционалност, приложена изцяло от Uni Systems, са на Банка Пиреос (доставка на десктоп и на приложения към клоновете на банката в Египет и Кипър) и на Cosmote (доставка на приложения за 2000 потребители на компанията).


Етикети: системен интегратор , облачни услуги , UNI SYSTEMS BULGARIA

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени