UNI SYSTEMS BULGARIA представя Bibliotheca RFID Library Systems на конференция във Велико Търново

Категория: Системна интеграция , Събития
Наско Атанасов
четвъртък, 25 Ноември 2010 12:18ч

UNI SYSTEMS, водещ системен интегратор на гръцкия пазар и един от най-големите в Югоизточна Европа, взе участие чрез представителството си в България - UNI SYSTEMS BULGARIA, в IX-та Национална научна конференция “Библиотеки – четене – комуникации”, която се проведе миналата седмица във Велико Търново. Посланието на компанията към участниците беше “Преструктурирайте вашата библиотека така, че потребителите да получат достъп до предоставяните услуги 24x7x365”. Бяха представени технологични решения в областта на библиотечно-информационните системи от Bibliotheca RFID Library Systems, които предоставят на библиотекарите средства за автоматизация на администрирането и осигуряват лесен достъп на потребителите до информацията, от която се нуждаят.

UNI SYSTEMS предлага библиотечно-информационни системи от 1997, познава в детайли всички съвременни тенденции в тази област и разполага с технологичните знания, необходими за успешната реализация на проекти. Това прави компанията основен партньор на най-големите библиотеки в Гърция. Сред най-големите успехи на компанията могат да се посочат и успешно реализираните инсталации в 31 библиотеки в Гърция, Кипър и Либия. Стратегическите парньорства с най-големите производители дават възможност компанията да отговори на специфичните изисквания на различните библиотеки (академични, специални, училищни, публични). UNI SYSTEMS е изключителен представител на Bibliotheca RFID Library Systems за Гърция, Албания, Румъния и България.

В стремежа си да предостави продукти и услуги, които да улеснят максимално работата и повишат ефективността на библиотекарите, UNI SYSTEMS предлага цялостни решения, съобразени със съвременните изисквания на библиотеките и даващи възможност да бъдат адаптирани към повишените изисквания в бъдеще.

Етикети: системен интегратор , UNI SYSTEMS BULGARIA

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени