Ултратънката клавиатура за iPad mini на Logitech на българския пазар

Категория: Аксесоари
Наско Атанасов
четвъртък, 14 Март 2013 9:54ч

Ултратънката клавиатура за iPad mini на Logitech на българския пазар
На българския пазар е пусната Logitech® Ultrathin Keyboard mini - тънка клавиатура, която служи и като защитен калъф за iPad® mini. С нейна помощ може да се извлече най-доброто от iPad mini – от работата с приложения, филми и снимки, до удобно писане.

Logitech Ultrathin Keyboard mini се прикрепя сигурно към таблета с помощта на силни вградени магнити. Обратната страна е от алуминий и служи като протектор, който запазва стила на iPad mini и дава устойчива защита, без да увеличава чувствително теглото. Когато сме готови за писане, трябва просто да завъртим Logitech Ultrathin Keyboard mini, за да открием Bluetooth® EasyType клавиатурата, която предлага традиционно разположение на клавишите в малък, седем инчов размер. На разположение са бързи клавиши за командите, които ползваме най-често – като copy и paste. Клавиатурата може да служи и като стойка, с помощта на която можем да гледаме видео и снимки по-удобно на своя iPad mini, без да го държим в ръце.

Logitech Ultrathin Keyboard mini има мигновена функция за включване и изключване, която автоматично събужда iPad mini при отваряне и съответно го приспива при затваряне. Клавиатурата има живот на батерията до три месеца при използване по два часа на ден.


Етикети: Logitech , iPad Mini , Logitech® Ultrathin Keyboard mini

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени