Твоите технологии: Пълен преглед на последния завинаги Windows 10

Категория: Софтуер , Операционни Системи
Твоите технологии
сряда, 12 Август 2015 15:32ч

Твоите технологии: Пълен преглед на последния завинаги Windows 10

Освен многото подобрения и ясна визия за развитие като услуга, той е безплатен за собствениците на версии Windows 7 и 8 Window 10 изглежда предопределен да спечели сърцата на всички онези, които не са склонни да използват Windows 8, но искат да си върнат обратно познатото изобилие на операционната система на Microsoft, както и да се сдобият с нови възможности. Този безплатен ъпгрейд е лесно решение за повечето потребители.

Плюсове
Бързо стартиране. Богат софтуер и екосистема от устройства. Познат интерфейс с меню Start. Центърът за действие осигурява интерактивни уведомления. Автоматично превключване между режим докосване и десктоп. Включени са олекотени приложения на Microsoft Office. Нов браузър Edge – много по-добър от стария. По-добри възможности за игри. Включени са музика, новини и видео приложения. Приложенията са универсални.

Mинуси
Някои елементи са по-малко дружелюбни на докосване отколкото в Windows 8.1. Липсват разширения на браузъра. Интеграцията между Skype и OneDrive може да бъде и по-добра. По-слаба интеграция с мобилната операционна система от тази при Mac OS X. Останали са някои интерфейсни дублирания.

Пълнен преглед на новата операционна система на Microsoft можете да прочетете тук.


Етикети: Windows 10

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени