TP-Link пусна нов двудиапазонен рутер за домашни потребители

Категория: Хардуер , Мрежи , рутери
Благой Благоев
сряда, 22 Август 2012 9:43ч

TP-Link пусна нов двудиапазонен рутер за домашни потребители
Mрежовата компания TP-Link обяви модела N600 Wireless Dual Band Gigabit Router TL-WDR3600. Той представлява двудиапазонен безжичен рутер за домашни потребители и малки фирми.

Снабден е с две двулентови външни антени и поддържа едновременно два комуникационни канала – на честота 2.4 GHz и 5 GHz. Така потребителите могат да използват за ежедневните си приложения като имейл и уеб браузъри по-нискочестотния канал (2.4GHz), поддържайки скорост за пренос на данни от 300 Mbps. В същото време приложенията, изискващи по-широка лента и по-чувствителни на забавяния като висококачествено (HD) видео или онлайн игри, могат да ползват 5-гигахерцовия канал при същата скорост.

Размерите на рутера са 243 х 160.6 х 32.5 мм. Той е оборудван с всичко необходимо за изпълнение на най-популярните услуги за домашни потребители. Той има два многофункционални USB 2.0 порта за споделяне на принтери, проектори, USB устройства с разнообразно съдържание, както и за качване на файлове, видими от цялата мрежа и дори извън нея посредством вградения ftp сървър на устройството. Така те винаги разполагат със своите файлове без значение къде се намират.

С един гигабитов WAN порт и четири гигабитови LAN порта моделът е способен да поддържа стабилна и излкючително бърза локална мрежа, в която всякакви чувствителни към забавяне приложения работят без проблем. А с вградения си Ethernet суич и с функцията хардуерен NAT безжичният рутер гарантира и висока скорост за пренос на данни между WAN и LAN мрежите, която достига 800 Mbps, позволявайки на потребителите да използват пълния им капацитет.

У нас моделът се разпространява от доставчика на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.
Етикети: рутер , безжичен рутер , TP Link , двулентов рутер , двубандов рутер

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени