Toshiba Satellite Pro A50-C и Satellite Pro R50-C: два нови бизнес лаптопa

Категория: Преносими компютри
Saga Technology
понеделник, 24 Август 2015 17:00ч

Toshiba Satellite Pro A50-C и Satellite Pro R50-C: два нови бизнес лаптопa
Satellite Pro A50

Toshiba Europe GmbH анонсира Satellite Pro A50-C и Satellite Pro R50-C – нови серии лаптопи, предназначени за бизнес потребители. Те имат характеристики за повишена продуктивност и ефективност на работния процес както в офиса, така и извън него.


Satellite Pro A50-C с гаранция за надеждност. 39,6-сантиметровият (15.6”) Satellite Pro A50-C е по-високия клас лаптоп за по-взискателните бизнес потребители. Хардуерът с процесори до 5-то поколение Intel Core i7, възможност за избор на твърд диск между висококапацитивен HDD или скоростен SSD и с видеокарта с конфигурации до NVIDIA GeForce 930M с 2 GB VRAM осигурява висока производителност, достатъчно пространство за съхранение и плавно видео. Всеки елемент от новите бизнес серии е създаден с цел да осигури ежедневен комфорт при работа, например пълноразмерната нумерична клавиатура и матовия екран с възможност за избор между HD или Full HD резолюция.


Satellite Pro A50-C се предлага с гаранцията за надеждност на Toshiba Reliability Guarantee, която обещава, че ако лаптопът се повреди, потребителите ще получат обратно пълната сума за своята покупка плюс безплатен ремонт. Всички модели от серията Satellite Pro A50-C преминават щателни H.A.L.T тестове от независимия германски институт TÜV Rheinland, които симулират 3 години на натоварена употреба на продукта, за да се гарантира, че ще издържи на динамичното бизнес ежедневие.


 


Satellite Pro R50-C е надеждно и достъпно бизнес решение. 15,6-инчовият Satellite Pro R50-C е достъпно бизнес устройство, подходящо за ежедневна работа с компютър, което гарантира надеждно използване, разчитайки на богатия опит на Toshiba в производството на лаптопи. В зависимост от своите нужди, бизнес потребителите могат да избират между различни процесорни конфигурации до 5-то поколение Intel Core i3 в комбинация с Intel HD Graphics 5500. Моделите разполагат с живот на батерията до 8 часа, за да се осигури автономност на работния ден, пълноразмерна нумерична клавиатура и матов HD дисплей. Satellite Pro R50-C е конструиран с високото качество на A50-C и осигурява защита на данните с 3D HDD сензор, който заключва твърдия диск в случай на инцидентно изпускане, за да защити записаната върху него информация.


Свързаност за различните бизнес нужди. Satellite Pro A50-C и Satellite Pro R50-C предлагат множество опции за свързване към външни устройства като HDMI порт, RGB, Gigabit LAN, слот за SD карти и 4 USB порта. Лаптопите разполагат и с най-новите безжични технологии, включително безжичен дисплей за презентации по време на срещи и Intel Dual Band Wireless-AC 3160 или 7265 за още по-бързи връзки.


Екологични характеристики. Новите бизнес модели на Toshiba са създадени с мисъл за бъдещето и природата, тъй като позволяват на потребителите да контролират влиянието върху околната среда. Вградената функционалност Eco Utility позволява регулиране на компютърните настройки за оптимизиране на енергийната ефективност и намаляване на потреблението на енергия. И двете серии са сертифицирани с Energy Star 6.1, а Satellite Pro R50-C също така е сертифициран по екологичния стандарт на EPEAT.


Satellite Pro A50-C и Satellite Pro R50-C ще са налични в Европа през третото тримесечие на 2015 г.


Етикети: Toshiba , бизнес лаптопи , Toshiba Satellite

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени