Toshiba с разширена гаранция за лаптопи, таблети и телевизори

Категория: Преносими компютри , Таблети , Информационна Сигурност
Благой Благоев
понеделник, 23 Април 2012 10:34ч

Toshiba обяви тези дни обновяване и разширяване на гаранцията “No Matter What Guarantee”. Доскоро компанията имаше подобно специално предложение за лаптопи в редица европейски страни и то отбеляза голям успех. Като следваща стъпка, Toshiba разширява покритието и гаранцията ще се предлага за повече продукти. В новата кампания Toshiba дава покритие на лаптопи, таблети и телевизори.

Основната идея на кампанията е клиентите да знаят, че устройствата им са защитени в случай на непредвидени инциденти. Гаранцията предлага възможност за безплатен ремонт или замяна на продукта при случайна повреда. Покритието в случай на кражба е друг важен елемент и предимство на гаранцията. За да бъде още по-пълна гаранцията, е включено и безплатно възстановяване на информацията в случай на загуба на данни, като това важи за лаптопи и таблети.

Toshiba стартира новото издание на кампанията “No Matter What Guarantee” и в България и тя ще продължи до 30 септември, като гаранцията ще важи за всички лаптопи, таблети и телевизори Toshiba, закупени през този период. Условието е само клиентът да регистрира своя продукт на https://www.nomatterwhatguarantee.com, за да се възползва от гаранцията.

Покритието на гаранцията включва: Инцидентна повреда - защитава устройствата при непредвидени ситуации като неволно изпускане, удар или заливане с течност. Като Toshiba предлага безплатна поправка при счупване или механична повреда, която пречи на нормалното ползване на лаптопа; Защита при кражба - замяна на откраднат продукт, като преди това са предоставени необходимите документи от органите на реда; Възстановяване на информация - възстановяване на информация на нов хард диск в случай на физическа повреда, софтуерна грешка или заразяване с вирус.

Етикети: Toshiba , No Matter What Guarantee , таблети , бизнес лаптопи , телевизори

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени