Toshiba попълва своята Z-серия с нови модели

Категория: Хардуер , Компютърни системи , Преносими компютри , Таблети
Твоите технологии
четвъртък, 31 Март 2016 20:44ч

Toshiba попълва своята Z-серия с нови модели

Toshiba Europe анонсира ъпдейти на своята бизнес гама от серия Z с 6-о поколение процесори Intel Core. Актуализациите включват Portégé Z20t-C (12.1“), Portégé Z30-C (13.3“), Tecra Z40-C,(14“), както и 15.6-инчовия Tecra Z50-C. Моделите разполагат с общо докинг решение, софтуер и AC адаптери за по-лесното управление на различните устройства. Наличните 6-о поколение процесори Intel Core предлагат по-добра производителност и по-ниска консумация на енергия в комбинация с оптимизирана работа с новия Windows 10.


Обновената Z-серия сега предлага още по-впечатляващ живот на батерията за максимална мобилност и спокойствие за тези, които не се ограничават с работно време. Portégé Z20t-C, който включва 6-о поколение процесори Intel Core M, също така разполага и с новия USB 3.1 Type-C Gen 1 порт и може да се използва както като мощен ултрабук, така и като безшумен таблет. Устройството разполага със забележителните почти 19 часа живот на батерията или повече от два работни дни без необходимост от зареждане.


 


Ултрамобилният Portégé Z30-C е идеален за професионалистите, които са в движение и разполага с до 16 часа живот на батерията. 14-инчовият Tecra Z40-C е създаден да предоставя оптимален баланс между мобилност и продуктивност. Неговият по-голям екран е с Full HD резолюция, която подобрява продуктивността, без да прави компромис с мобилността и разполага с до 15 часа възможност за автономна работа.


15.6-инчовият Tecra Z50-C е идеален заместител на настолния компютър, като предоставя максимална продуктивност както в офиса, така и извън него. Той идва с 4 USB 3.0 порта и опционално оптично дисково устройство, както и клавиатура с подсветка за работа и в по-затъмнена среда.


Актуализираните версии на Portégé Z20t-C, Portégé Z30-C, Tecra Z40-C и Tecra Z50-C ще се предлагат в Европа през първото тримесечие на 2016 г.


Етикети: Toshiba , бизнес лаптопи , Toshiba Portégé

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени