Том Круз в двойна игра между добрите и лошите момчета в Бари Сийл: Наркотрафикантът

Категория: Любопитно
Твоите технологии
сряда, 7 Юни 2017 20:28ч

Том Круз в двойна игра между добрите и лошите момчета в Бари Сийл: Наркотрафикантът
Това лято ще станем свидетели на невероятната истинска история на Бари Сийл – висококвалифициран пилот в гражданската авиация, който получава шанса на живота си… и решава да си опита късмета. Том Круз ще бъде в главната роля на Бари Сийл: Наркотрафикантът, който ще видим в кината и IMAX у нас този август.

Сийл е пилот в гражданската авиация на САЩ през 80-те години на ХХ в., има жена и две деца и животът му не може да бъде по-подреден и предсказуем. Докато с него не се свързва Монти Шафър (Домнал Глийсън, Междузвездни войни: Силата се порбужда) от ЦРУ. Именно опитен летец като Бари е нужен на разузнаването, за да събере информация за най-непристъпните кътчета на Централна Америка. По време на едно от кацанията в Никарагуа, той се запознава с Пабло Ескобар и неговите приближени и тогава Сийл открива златна мина, работейки за американското правителство и същевременно прекарвайки големи количества кокаин за картелите. И тъй като покровителите му във Вашингтон са на най-високите етажи във властта, Бари е напълно спокоен за свободата си. Но дали двойните игри няма да му костват живота?

Режисьор на Бари Сийл: Наркотрафикантът е Дъг Лиман, когото зрителите познават като режисьор на Самоличността на Борн и Мистър и мисис Смит. Освен Том Круз и Домнал Глийсън, във филма ще видим още Сара Райт (Пътят на срама), И. Роджър Мичъл (Игрите на глада: Възпламеняване), Джеси Племънс (Мостът на шпионите), Лола Кърк (Не казвай сбогом) и др. Продуценти са Браян Грейзър (Красив ум), Браян Оливър (Черният лебед) и Тайлър Томпсън (Еверест).

Етикети: филм , Том Круз , Бари Сийл , Наркотрафикантът

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени