Телерик от 2014 с ново лого и ребрандирана визия

Категория: ИТ бизнес
Saga Technology
сряда, 29 Януари 2014 10:24ч

Телерик от 2014 с ново лого и ребрандирана визия

„Телерик“ АД представи цялостно ребрандиране, включващо обновено лого и дизайн на интернет страницата си www.telerik.com. Промяната се случва в момент, в който софтуерният разработчик пуска на пазара и напълно нова платформа - Telerik Platform. Платформата е предназначена за разработка на приложения от край до край и обединява за първи път в едно водещи инструменти и решения на компанията.

Това е първата значителна промяна в логото на българската компания от нейното основаване. Ребрандирането e дело на базирания в Сан Франциско екип на водещата агенция Moving Brands, която работи за много от днешните технологични гиганти.

Освен представяне на нова визия, сред плановете на „Телерик” АД за настоящата година е и затвърждаване на лидерска позиция сред доставчиците на инструментите и решения за разработване на мобилни, уеб и десктоп приложения, както в Силициевата долина и САЩ, така и по целия свят.

„След 12 успешни години на глобалния софтуерен пазар, днес е идеалният момент да обновим своята визуална идентичност. Обновеното лого подчертава тази ключова стъпка в нашето развитие, като същевременно продължава да напомня за нашите корени и успехите ни до този момент“, сподели Светозар Георгиев, съосновател и изпълнителен директор на компанията.

Telerik Platform позволява адаптация към всички подходи за разработване – уеб, хибриден или „native“, както и към непрекъснато променящите се изисквания и потребности при разработката на приложения. Вместо да изисква от разработчиците да изберат конкретен подход, както е при повечето доставчици, „Телерик“ АД предоставя на своите клиенти възможността да създават красиви приложения за всеки вид екран с една единствена платформа от край до край. Telerik Platform също им позволява да използват настоящите си умения, инструменти и работни процеси.

Новата Telerik Platform предоставя пълен набор от инструменти за потребителски интерфейс, който позволява на разработчиците да изберат най-добрия подход за проекта, над който работят. Решенията поддържат:

- Всеки подход: уеб, хибриден и „native“;
- Всяка операционна система: iOS, Android, Windows Phone, Windows и Blackberry;
- Всяко устройство: десктоп, таблет и смартфон;
- Всяка технология: .NET, JavaScript/HTML5, Java JSP и PHP.

Telerik Platform също включва и услуги в “облака”, които са напълно интегрирани в платформата и които оптимизират процеса на дизайн, пускане и управление на приложения и анализа им в реално време за всички екрани. Платформа, която може да се използва от край до край, както и на модули Telerik Platform включва всички модули в процеса на разработване на приложения – от първоначалната идея и разработване, до пускането им и измерването на ключови показатели на тези приложения.

Пълната версия на новата Telerik Platform за разработване на мобилни приложения и безплатна (Starter) версия са вече достъпни на Telerik.com.

Повече информация за новата Telerik Platform и бъдещето при разработването на приложения, можете да разберете на предстоящия уебкаст на „Телерик“ АД в сряда, 12 февруари 2014 г. от 18:00 ч. българско време. За регистрация, посетете http://www.mobileappsaredead.com/


Етикети: софтуер , разработване , Телерик , Telerik , приложения , лого , Telerik Platform

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени