Теленор предлага онлайн услугата HBO GO за своите абонати

Категория: Телекомуникации , Услуги
Saga Technology
събота, 13 Февруари 2016 14:32ч

Теленор предлага онлайн услугата HBO GO за своите абонати
Теленор ще бъде първият мобилен оператор в България, който ще предложи услугата HBO GO за всички свои частни абонати от 15 февруари, без да е необходим абонамент за телевизионна услуга.

За да ползват потребителите услугата, е достатъчно да имат абонаментен план за мобилни услуги на Теленор, като не е задължително да имат отделно абонамент за HBO филмов пакет към своя доставчик на кабелна или сателитна телевизия.

HBO GO е онлайн услуга за видео стрийминг, която позволява гледането на филми, сериали, документaлни продукции, телевизионни предавания, концерти и специални събития чрез мобилен телефон, таблет, смарт телевизор или компютър. HBO GO предлага над 2500 часа видео, достъпни със субтитри на български, като детските заглавия са дублирани, а услугата предлага и функция за родителски контрол.

Теленор ще предложи HBO GO като допълнителен пакет с цена 7,99 лв. на месец, който ще се подновява автоматично ежемесечно. Потребителите могат да прекратят абонамента си за HBO GO по всяко време.

Подробна информация за услугата HBO GO от Теленор ще бъде налична от 15 февруари на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123 или в магазините на Теленор и официалните партньори в цялата страна.

Етикети: телекомуникации , телевизия , мобилен оператор , телеком оператор , Теленор , HBO GO

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени