Теленор e генерален спонсор на гейминг турнир по Clash Royale

Категория: Любопитно
Saga Technology
сряда, 16 Ноември 2016 20:53ч

  Теленор e генерален спонсор на гейминг турнир по Clash Royale
Теленор е генерален спонсор на двудневен гейминг турнир по Clash Royale, който ще се проведе в зала 8 на НДК на 19 и 20 ноември 2016 г . Специалното събитие включва и демонстрации на иновативни продукти и дигитални технологии.

В турнира за една от най-популярните мобилни игри Clash Royale могат да се включат, както напреднали, така и начинаещи геймъри. Желаещите да се регистрират за участие могат да го направят на адрес https://goo.gl/25Ife1 до 15.11.2016 г. като посочат своето Clash Royale име и достигнато ниво в играта. Квалификациите ще се проведат на 19 ноември, а финалите – на 20 ноември. Победителят ще спечели смартфон Samsung Galaxy S7 Edge в комплект с VR очила, а класиралите се на второ и трето място – Samsung Galaxy S7.

Събитието е отворено за всички желаещи. Посетителите ще имат възможност да участват в томбола за спечелване на смартфон Samsung G389F Galaxy XCover3, като за целта отговорят на няколко въпроса, свързани с любимите им мобилни игри. Те ще могат да научат повече за дигиталните услуги на Теленор, включително облачната услуга Capture за съхранение и споделяне на снимки и видео, и услугата „Плати с Теленор“, чрез която клиентите на компанията могат да заплащат за приложения и мобилно съдържание чрез месечната си сметка.

В демонстрационните зони посетителите ще могат да изпробват технологиите за виртуална реалност на HTC Vive и Samsung Gear VR, както и смартфона Alcatel Idol 4S, който се предлага в комплект с VR очила. Освен това, те ще могат да се запознаят с Lenovo Phab2Pro, първия смартфон със софтуер Tango, който предоставя достъп до игри и програми в добавена реалност, както и да разгледат иновативните пъзели и поздравителни картички, които „оживяват“ благодарение на добавената реалност. Подробна информация за турнира е публикувана тук.

Етикети: турнир , Теленор , гейминг турнир , Clash Royale

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени