Теклас Холдинг ще управлява производството си с Infor ERP SyteLine 8.01

Категория: Бизнес Приложения , ERP
Saga Technology
четвъртък, 25 Юни 2009 11:54ч

Теклас Холдинг сключи договор с Инфор Глобал Сълюшънс за преминаване към MS Windows платформа и внедряване на Infor ERP SyteLine 8.01, като ще използват EDI за управление на клиентски поръчки и Портал за разбота с доставчици за снабдяване. Очаква се Теклас Холдинг да стартира работа с Infor ERP SyteLine в Турция на 1 януари 2010г., както и да включи пълната функционалност на Infor ERP SyteLine. Проектът по внедряване ще бъде реализиран чрез съвместно партньорство на Фронтстеп България и турския партньор на Инфор – ЕКИП Мапикс Турция.

До момента от Фронтстеп България са провели обучение по SyteLine event application system на потребителите на Теклас, както и разработка на необходимите модфикации за локализация на Infor ERP SyteLine за Турция, които ще се използват в Теклас. Внедряването в производствената фабрика в България се очаква да започне в края на тази година.

Теклас Холдинг е турски производител на каучукови изделия за автомобилната индустрия. Основните клиенти на фирмата са в Европа и САЩ, както и Далечния Изток, като сред тях са Фолксваген груп, Рено, Форд, Мерцедес, БМВ и др. Теклас Холдинг притежава производствени компании в Турция и България, както и филиали в Италия, Германия и САЩ, a годишните продажби на групата достигат 200 милиона евро. Теклас България АД е дъщерна фирма на Теклас Холдинг, основана през 2007г., в която се прозивеждат тръбопроводи за охладителните и горивни системи, спирачни маркучи и др., като продуктите са изцяло предназначени за външния пазар.
Етикети: ERP , Windows , портал , платформа , ATI , доставчици , Мерцедес , БМВ , обучение , проект , Infor , работа , България , ИТ , C , ИРМ , Теклас Холинг

Четете още:Последни новини
Освен многото подобрения и ясна визия за развитие като услуга, ...
 
По непотвърдени данни компанията Huawei планира да анонсира нов таблетофон ...
 
Второто поколение смартфони от серията Zenfone на ASUS бе успешна ...
 
Днес милиони хора по света използват „облачните“ услуги като безплатно ...Най-четени