Теклас Холдинг ще управлява производството си с Infor ERP SyteLine 8.01

Категория: Бизнес Приложения , ERP
Saga Technology
четвъртък, 25 Юни 2009 11:54ч

Теклас Холдинг сключи договор с Инфор Глобал Сълюшънс за преминаване към MS Windows платформа и внедряване на Infor ERP SyteLine 8.01, като ще използват EDI за управление на клиентски поръчки и Портал за разбота с доставчици за снабдяване. Очаква се Теклас Холдинг да стартира работа с Infor ERP SyteLine в Турция на 1 януари 2010г., както и да включи пълната функционалност на Infor ERP SyteLine. Проектът по внедряване ще бъде реализиран чрез съвместно партньорство на Фронтстеп България и турския партньор на Инфор – ЕКИП Мапикс Турция.

До момента от Фронтстеп България са провели обучение по SyteLine event application system на потребителите на Теклас, както и разработка на необходимите модфикации за локализация на Infor ERP SyteLine за Турция, които ще се използват в Теклас. Внедряването в производствената фабрика в България се очаква да започне в края на тази година.

Теклас Холдинг е турски производител на каучукови изделия за автомобилната индустрия. Основните клиенти на фирмата са в Европа и САЩ, както и Далечния Изток, като сред тях са Фолксваген груп, Рено, Форд, Мерцедес, БМВ и др. Теклас Холдинг притежава производствени компании в Турция и България, както и филиали в Италия, Германия и САЩ, a годишните продажби на групата достигат 200 милиона евро. Теклас България АД е дъщерна фирма на Теклас Холдинг, основана през 2007г., в която се прозивеждат тръбопроводи за охладителните и горивни системи, спирачни маркучи и др., като продуктите са изцяло предназначени за външния пазар.
Етикети: ERP , Windows , портал , платформа , ATI , доставчици , Мерцедес , БМВ , обучение , проект , Infor , работа , България , ИТ , C , ИРМ , Теклас Холинг

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени