Symantec пусна Backup Exec 2014 100% по-бърз

Категория: Сторидж , бекъп , защита
Saga Technology
четвъртък, 5 Юни 2014 21:34ч

Symantec пусна Backup Exec 2014 100% по-бърз
Symantec пусна в началото на месец юни на пазара Backup Exec 2014 – мощно решение за бекъп и възстановяване на критичните за организациите данни, както за физически, така и за виртуални среди. Тази последна версия надгражда характеристиките и функционалностите на предишните версии на Backup Exec софтуера. Тя въвежда нова функционалност включваща до 100% по-бързо представяне при бекъпа и възстановяването на данни, интеграция с Windows Server 2012, оптимизирана визуализация при управлението на бекъп процесите, разширена поддръжка на облачната среда, както и безпроблемна миграция и възможности за ъпдейт.

Symantec дава възможност на организациите да се справят с предизвикателствата при бекъпа и възстановяването на данни, като предлага единно решение, което управлява сложната смес (съвкупност) от данни от различни среди и позволява на организациите да отделят по-малко време за ИТ поддръжка и повече време за иновации.

Основните преимущества на Backup Exec 2014 включват:
• Гъвкавост: Предпазва смесените виртуални и физически среди посредством единно решение, което извършва бекъп към всяко устройство за съхранение и постига бързо, ефективно и гъвкаво възстановяване.
• Повишена производителност: Осигурява до 100% по-бърз и по-надежден бекъп и дедупликация, включително и бекъп на данни от VMware и Hyper-V виртуални машини, сравнено с предишните версии на софтуера.
• Поддръжка на Windows Server 2012 и 2012 R2: Поддържа Windows Server 2012 и Windows Server 2012 R2.
• Ясна видимост при бекъп процесите: Монтиторингът на статуса при бекъпа с единна визия се завръща. ИТ администраторите могат да пестят време и да опростят процеса по управлението на бекъп-а на множество сървъри чрез създаването на един-единствен бекъп процес.
• Опростен ъпгрейд/миграционен процес: Традиционните, сложни и специфични решения за бекъп и възстановяване на данни могат в дадени случаи да са неефективни, изискващи време и скъпи за управление. Чрез своите интуитивни настройки и прегледни детайлни интерфейси, Backup Exec 2014 е лесен за внедряване, ползване и управление – независимо дали се ъпгрейдва от предна версия или се преминава от алтернативно решение към него.

Symantec Backup Exec 2014 се предлага в продажба от 02 юни 2014 година през глобалната мрежа на Symantec от оторизирани търговци, дистрибутори и системни интегратори. Редовни обновявания на софтуера ще бъдат пускани на всеки 90 дена и Backup Exec 2014 Service Pack 1 е с предвидена дата за пускане през месец септември 2014 година.

Етикети: сторидж , Symantec , бекъп , възстановяване на данни , архивиране , Backup Exec

Четете още:



Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...



Най-четени