Съвременни ИТ решения за бизнеса ще разработват съвместно Atos и Samsung

Категория: Business Process Modeling , ИТ политика
Силвия Хаджикръстева
вторник, 25 Юни 2013 11:00ч

Водещите световни технологични компании Atos и Samsung сключиха стратегическо партньорство за съвместна разработка и маркетинг на съвременни ИТ решения за бизнеса. Чрез обединяване на богатия опит на Atos като водещ системен интегратор и иновативните технологии, разработвани от Samsung, двете компании ще предложат цялостни услуги за търговия на дребно, цифрово осведомяване (digital signage), Интернет свързаност на превозни средства (connected vehicles), компютърни услуги за крайни потребители, печатни и мобилни решения.

С прогнозите за удвояване на продажбите на таблети и монитори за бизнес цели до 2016 г., Atos и Samsung Electronics споделят обща визия и стратегия, свързана с тенденцията за растящото потребление на ИТ услуги от големите предприятия.

За Atos, партньорството подкрепя визията на компанията, че следващата ИТ революция ще преобрази начина, по който бизнесът използва ИТ. Big Data, мобилните и облачните услуги предоставят значителни възможности на потребителите. Сътрудничеството ще позволи на Atos да предложи на своите клиенти решения и услуги в унисон с най-новите тенденции.

За Samsung, корпоративните клиенти са от стратегическо значение за разрастването на приходите на компанията в следващите няколко години. Партньорството с Atos ще позволи на компанията да предлага ефективни решения за бизнеса.

Двете компании ще предложат уникални услуги, които комбинират иновативни технологии за крайни потребители с перспективни компютърни приложения и решения в областта на мобилните, мониторните, big data и технологиите за сигурност за бизнеса.
Чрез широко развитата си инфраструктура и доказан опит в ИТ услугите по цял свят, Atos ще интегрира и доставя иновативни решения на Samsung за клиенти от търговията, банковия сектор, автомобилната индустрия и публичния сектор. За търговците на дребно са предвидени интелигентни клиентски решения като data-driven shopper engagement technology, осигуряващи уникални изживявания за посетителите в магазините.

Търговците на превозни средства ще могат да предложат на клиентите си възможност за интегриране на личните им таблети с мониторите в превозното средство. Логистичният и транспортният сектори ще управляват и оптимизират по-добре своите доставки.

Етикети: Samsung , партньорство , ИТ решения , Atos

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени