Съвременната ИТ инфраструктура: Балансът между небето и земята

Категория: Събития , Регистрационна форма
Наско Атанасов
петък, 12 Април 2013 17:29ч

Съвременната ИТ инфраструктура: Балансът между небето и земята

Списание ИТ Инфраструктура организира технологичен семинар на 23.04.2013 г. в Парк хотел Москва, посветен на днешните тенденции в ИТ инфраструктурите.


През последните години се извършва тиха и не съвсем тиха революция в компютърната обработка на информация. Нашите данни могат да се обработват в „облаците“ – гигантските дейтацентрове, пълни с техника, софтуер и с бързи връзки към Мрежата. От друга страна, нашият бизнес се намира тук „на земята“. Целта на семинара е да подпомогне вземането на най-доброто решение.


Семинарът е предназначен за директори на бизнес операциите, ИТ директори, маркетинг ръководители, финансисти и специалисти от компании и държавни организации, които да се запознаят със съвременните ИТ инфраструктури и техните предимства от бизнес гледна точка. Семинарът се осъществява с подкрепата на Изпълнителна агенция „Електронни съобщителни мрежи и информационни системи.


Сред основните теми са „Енергийна ефективност в среда на център за данни“, „Суперкомпютри в облака“, „Съвременни решения за десктоп виртуализация“, „Решенията за информационна сигурност като начин за оптимизиране на процесите“, „Стратегическото значение на IaaS“. Семинарът е безплатен за ИТ клиенти след регистрация на този линк.


 


 


Етикети: информационна сигурност , енергийна ефективност , дейта център , информационни технологии , облачна платформа , ИТ инфраструктура , облачен компютинг , IaaS , Инфраструктура като услуга

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени