Супер плавен гейминг с монитора AOC 240 Hz AGON G-SYNC

Категория: Хардуер , Монитори и цифрова тв
Saga Technology
четвъртък, 25 Май 2017 20:23ч

Супер плавен гейминг с монитора AOC 240 Hz AGON G-SYNC
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. AOC AGON AG251FG идва с 24.5″ Full-HD TN панел (формат 16:9, 1920x1080 пиксела), който е малко по-голям от обичайния за електронните спортове 24-инчов размер. С честота на опресняване от 240 Hz и вграден NVIDIA G-SYNC модул той е перфектният избор за геймъри с графични карти NVIDIA, които искат възможно най-плавния геймплей. Технологията G-SYNC синхронизира честотата на опресняване на дисплея с графичния процесор на видеокартата, за да елиминира накъсването и насичането на изображението, както и входното закъснение на сигнала. Времето за реакция на монитора от 1 ms и функцията NVIDIA ULMB означават намалено замазване при движение и елиминиране на призрачните ефекти, така че геймърите да могат да се насладят на остра като бръснач графика дори и в най-бързите игрови ситуации.

Мониторът AGON, AG251FG предлага също функции, които подобряват удобството и силното представяне на геймърите. Те включват стойката AOC Ergo Dial с възможности за накланяне, завъртане и настройка на височината (с удобна скала), демонтираща се закачалка за слушалки и дръжка за носене.

За да намали умората на очите по време на продължителни игрови сесии, технологията AOC Flicker Free намалява до минимум трептенето, а режимът AOC Low Blue Light редуцира потенциално опасната гама от синята светлина. За допълнително превъзходство в тъмните игрови сцени, опцията AOC Shadow Control позволява на геймърите да повишат яркостта на най-тъмните области от екрана, без да засягат останалите.

AOC AGON AG251FG се очаква през август 2017 г. на препоръчителна крайна цена от 1179 лв. с ДДС.

Етикети: монитори , AOC , гейминг , гейминг монитор , AOC AGON

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...
 
Вали Компютърс ООД е вече официален дистрибутор на Asus за ...Най-четени