Summer Cart представи нов дизайн редактор за електронния си магазин

Категория: Ел. търговия
Saga Technology
четвъртък, 9 Април 2015 7:54ч

Summer Cart представи нов дизайн редактор за електронния си магазин
Новият дизайн редактор е задълбочена и мащабна доработка към текущата версия 7.0 на електронния магазин. Това е наложило фирмата да компилира нова версия 7.5 на Summer Cart. Пренаписан е от нулата целият HTML и CSS код в клиентската област на платформата, благодарение на което всички нови дизайн теми ще бъдат мобилни „по рождение“. Водещият дизайн от версия 7.0 Monaco е прехвърлен върху новата структура и сега вече е напълно адаптивен за мобилни устройства.

Най-важните предимства на модул Дизайнер (новият дизайн редактор) са следните:

Summer Cart Дизайн Редактор 2015 осигурява максимален реализъм при корекции в дизайна, защото сега се работи директно в клиентската област (front-end) на магазина.

Клиентите могат да избират между два вградени, напълно адаптивни (респонсив) дизайна, които ще служат като основа за всеки проект. Сега може да „стъпите“ върху основните шаблони Monaco и Chameleon и да ги „оцветявате“ с цветовите схеми, които фирмата е подготвила, или да експериментирате с ваши цветове, десени и фонови картинки.

Клиентите ще могат да избират от 16 готови цветови схеми, професионално обмислени и подготвени от дизайнери. Ще имат пълна свобода за промяна на фонове и цветове на текстове, цветове на цени, цветове в горни и долни менюта и много точен индикатор какво точно се редактира в момента. Всяка промяна в сайта се вижда на мига.

Трябва да се споменат и бутоните в Summer Cart магазина, с които в новата версия потребителите също могат да експериментират и с нови форми на бутони, които да съответстват на новия ви дизайн.

Етикети: онлайн магазин , Summer Cart , електронна търговия

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени