Спортна камера Toshiba Camileo X-Sports - здравина за активните потребители

Категория: Хардуер , Цифрови камери
Saga Technology
вторник, 10 Септември 2013 13:44ч

Спортна камера Toshiba Camileo X-Sports - здравина за активните потребители
Toshiba Europe представя новата спортна камера Camileo X-Sports с 5,08-сантиметров (2.0”) вграден LCD дисплей. Създадена за заснемане на изпълнени с действие моменти, камерата е подходяща за широка гама потребители и ситуации с фокус върху заснемането на видео от спортни фенове или търсачи на силни усещания.

Camileo X-Sports се предлага със здрав и водоустойчив до 60 метра калъф, който позволява на потребителите да боравят с лекота с камерата, без значение дали карат колело, плуват, карат ски или сноуборд и без да се притеснява от нанасяне на щети от вода. Без водоустойчивия калъф Camileo X-Sports може да издържи на удар от изпускане до 1,5 метра височина и е подходящ за потребители, които обичат да се занимават със спортни дейности, при които оборудването на камерата лесно може да бъде наранено.

С дистанционно устройство, създадено да се носи на китката, потребителите могат да контролират действието, без да се притесняват от необходимостта да държат камкордера в ръце. LED интерфейсът на дистанционното устройство показва статуса на Camileo X-Sports посредством серия от прости светлинни комбинации, като позволява на потребителите да превключват от снимка към видео за секунди. Това удобно дистанционно устройство е водоустойчиво на до 3 метра дълбочина, издържа на удар до 1,5 метра височина и е с живот на батерията до 5 часа.

Camileo X-Sports е камкордер на достъпна цена, като едновременно с това предоставя богат набор от функции. Снабден е с аксесоари, които позволяват на потребителите да го монтират лесно към друга екипировка. Плоската щипка и залепващите се аксесоари позволяват закачване за каска или за дъската на сноуборд или сърф. Освен това, може да бъде прикрепен директно към задната или страничната част на колелото за заснемане по време на байкинг. Устойчивият на удар камкордер Camileo X-Sports може съща така да се ползва със статив като се махне водоустойчивия калъф за постигане на допълнителна гъвкавост и професионално изглеждащи резултати. Има и допълнително предлагани аксесоари, позволяващи прикрепване към гърдите или главата.

Camileo X-Sports разполага с Wi-Fi и когато се ползва с „Wi-Fi Connect“ апликацията на Toshiba, позволява на потребителите да оперират с камкордера от своя смартфон или таблет2. Освен че им позволява да използват своето устройство, за да открият най-добрия ъгъл за снимки, апликацията също така дава възможност за приближаване на предметите, плейбек на съдържанието и промяна на настройките за повече гъвкавост. Апликацията също така предлага бърз и лесен достъп при споделяне с приятели в социалните мрежи на видеа и снимки, включително във Facebook и YouTube.

Camileo X-Sports е снабден с широкоъгълен обектив, Full HD 1080p резолюция и до 60 кадъра в секунда, а с висококачественият 12MP CMOS сензор за детайлност на картината се осигурява чист образ на 5,08-сантиметровия (2.0”) вграден LCD екран. Потребителите също така имат възможност да избират дали да правят снимки, видеа или и двете едновременно.

Електронният стабилизатор на изображението помага да се стабилизира движещата се картина, докато интгелигентният и същевременно здрав дизайн се справя с всяко предизвикателство. С помощта на наличните micro-SD, mini-HDMI и micro-USB потребителите могат да разглеждат и прехвърлят запазено съдържание, както и да споделят на по-голям екран чрез свързване с HD телевизор.

Camileo X-Sports ще се предлага на пазара в Европа през четвъртото тримесечие на 2013 г.

Етикети: Toshiba , камера , защитена фотокамера , Toshiba Camileo , камкодер

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени