Софтуер на Acronis за архивиране и възстановяване оптимизиран за нетбуци

Категория: Софтуер
Благой Благоев
петък, 16 Октомври 2009 12:09ч

Acronis True Image Home 2010 Netbook Edition - първият оптимизиран софтуер за архивиране и възстановяване за размера на екраните и уникалната хардуерна конфигурация на нетбуците, представи вчера Acronis. Той доставя патентованите технологии за създаване на дискови изображения и възстановяване от чист хардуер за фамилията Acronis True Image, заедно с опцията за архивиране онлайн.

Acronis True Image 2010 Netbook Edition е последното допълнение на многократно награждаваната гама продукти Acronis True Image, което следва пускането на Acronis True Image Home 2010. Acronis подсилва лидерството си като разширява предложенията към крайните потребители с решение, което посреща специални нужди и доставя най-добра стойност за защита на данните и възстановяване след бедствие.

Само с един продукт за разрастващия се пазар на нетбуци – фирмата за маркетингови проучвания DisplaySearch измери ръст на продажбите на нетбуци с 40 процента от първото до второто тримесечие на 2009 г. - Acronis True Image 2010 Netbook Edition доставя гъвкавостта къде и колко често да се архивират нетбуците. От неговия интуитивен графичен интерфейс, потребителите могат да архивират целия си диск локално и на всяко закачено устройство. Моментална защита и мощен софтуер за създаване на разписания позволява на потребителите лесно и автоматично да създават редовни архиви. Освен това, потребителите могат да съхраняват техните критични данни онлайн, като използват онлайн услугата на Acronis по избор.

Acronis True Image Home 2010 Netbook Edition, с цена от 29.95 евро е на разположение на английски и немски, може да бъде изтеглен от www.acronis.eu. На разположение в големите магазини, той идва на флаш памет, тъй като нетбуците нямат CD устройство.

Acronis True Image Home 2010 Netbook Edition поддържа операционни системи Microsoft Windows 7, Windows Vista и Windows XP Home и XP Professional. Той изисква минимална резолюция на екрана от 1024x600. Новият софтуер поддържа нетбуци, които използват процесор Intel Atom 230, 330, N270, N280, Z500, Z510, Z520, Z530 и Z540 или VIA C7-M.


Етикети: Acronis , архивиране

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени