Слухове: Samsung подготвя пет нови устройства за носене

Категория: Хардуер , Цифрово фото & видео , Цифрови фотоапарати , Смартфони , Електроника
Константин Димитров
понеделник, 29 Декември 2014 16:42ч

Слухове: Samsung подготвя пет нови устройства за носене

Интелигентните часовници така и не успяха да направят революция в мобилния пазар. Съществуващите решения не предлагат нещо, което не бихте могли да направите с вашия смартфон. Това обаче не спира производителите да пускат нови, по-интересни продукти. Например, Samsung работи по пет джаджи за носене, официалното обявяване на които може да се състои по време на изложението MWC 2015.


Не са дадени подробности за външния вид и възможностите на новите продукти. В момента единственото, което е известно, са моделните индекси на устройствата: SM-R131, SM-R210, SM-R312, SM-R751 и SM-R760. Възможно е, едно от предполагаемите устройства да е наследник на умната гривна Samsung Gear Fit, а някои от преносимите джаджи да получат поддръжка на 3G мрежи или 4G LTE.


 


В мрежата също се появи първа информация за новия представител на линията фотоапарат-телефон Samsung Zoom. Според информацията производителят подготвя три такива устройства едновременно - SM-C125, SM-C60x и SM-805. Заслужава да се отбележи, че предишните два модела от линията не намериха широка популярност. Причината е високата цена на смартфоните и голяма дебелина на корпуса в резултат на използването на изскачащ обектив.


Припомняме, че Samsung вече получи 36 награди CES 2015 за иновации, както и че пресконференцията на компанията в рамките на това събитие ще се проведе на 5 януари.


Етикети: Samsung , MWC , смартфон фотоапарат , умни часовници , електронна гривна , устройства за носене , умна гривна , CES 2015 , MWC 2015

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени