Сигурно плащане и защитен портфейл от Bitdefender

Категория: Софтуер , Информационна Сигурност
Saga Technology
събота, 3 Август 2013 21:17ч

Сигурно плащане и защитен портфейл от Bitdefender
Хората инстинктивно държат портфейла си на удобно, но сигурно място. Той съдържа самоличността ни на карта - кредитни карти, много информация за личния ни живот под формата на визитни картички, квитанции, подаръци , членски карти или снимки.

Границите между реалния и виртуалния свят в днешно време стават все по-условни.
Bitdefender Safepay предлага висока защита срещу атаки, насочени към най-чувствителните онлайн дейности, осигурявайки безопасно и надеждно онлайн банкиране и пазаруване.
Той е създаден специално за блокиране на заплахите, които са насочени към финансовата информация на потребителя, като заменя стандартните уязвими, високорискови среди със защитен браузър.

В съвременното интернет сърфиране сме принудени да боравим с много пароли по всякакви причини. Mнозина по-скоро от досада отколкото с умисъл се хвърлят към така удобната опция интернет браузърът да запомни парола и/или данни за кредитна карта. Това действие спестява време, но също така подлага на риск данните ви.

Bitdefender създаде Wallet, сигуренчин да съхранявате вашите пароли. Wallet е създаден, така че да се отваря чрез Bitdefender Safepay. Той защитава онлайн банкирането и онлайн пазаруването, като използва съвременните технологии на облака за предотвратяване на измами, фишинг атаки и зловреден софтуер. Също така следи онлайн транзакциите 24 часа в денонощието и 7дни в седмицата, осигурявайки безопасно и комфортно банкиране.

Работи перфектно и с всяко друго антивирусно решение. Bitdefender Safepay всъщност повишава защитата на антивирусните решения. Работи в „sandbox” режим, т.е. стартира се и работи в изолирана среда, независима от операционната система и останалите приложения. Safepay може да се стартира както ръчно, така и автоматично, когато регистрира отметнат от вас в листата уеб адрес, без значение от какъв точно браузър се посещава той.

Safepay осигурява връзката ви, за да сте сигурни, че данните ви ще достигнат до предвидената дестинация. Защитава поверителната информация, дори при работа през незащитени Wi-Fi мрежи. Прави и оценка на сигурността на вашият компютър, осигурявайки общ поглед върху нивото на сигурност и предупреждавайки за активни заплахи.

Bitdefender Wallet е най-сигурният начин да съхранявате вашите пароли. Действайки като един виртуален портфейл, този инструмент пази самоличността ни, парите ни и други лични данни, които държим в он-лайн пространството, като предлага криптирана среда, в която потребителите да събират и съхраняват всички важни данни на удобно място.

Хората могат да използват Wallet за съхраняване на номера на банкови сметки, ПИН кодове, идентификационни данни за уеб сайтове, електронна поща, абонаменти, приложения или безжични мрежи. Wallet пази всички чувствителни данни на едно място, криптирани и заключени с главна парола. Вместо множество пароли и потребителски имена, хората трябва да запомнят само една парола - за достъп до Wallet.

Освен това Wallet може автоматично да попълни данните в браузърите на потребителите, в любимите приложения, в клиентите на електронната поща или интернет страниците, без да се налага ръчно да ги въвеждате в тези профили. И да си признаем, помненето на всички пароли за всички профили може да бъде голямо предизвикателство!

Етикети: информационна сигурност , BitDefender , защита на информацията , интернет сигурност , парола за достъп , Bitdefender Safepay , Bitdefender Wallet

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени