Шеста среща на приятелите на HeRMeS®

Категория: Системен софтуер , Събития
Благой Благоев
четвъртък, 20 Октомври 2011 13:04ч

Нов облик и формат, пълна зала с професионалисти в областта на човешките ресурси от 60 компании и организации, интересни лектори и полезни практически демонстрации отличаваха Шестата среща на приятелите на HeRMeS®, която се проведе наскоро в Трявна. За първи път тази година събитието прерасна в двудневно, което даде възможност за повече разговори и контакти, както между участниците, така и с консултантите от ТехноЛогика.

„Системата за управление за човешки ресурси в HeRMeS® вече е достатъчно зряла, достатъчно дълго на пазара и достатъчно всеобхватна – тя гладко автоматизира всички процеси по УЧР, а навлизането на селф-сървисите увлича и дава възможност за пълноценно участие на целия ръководен състав в реализирането на политиките по управление на човешки ресурси. Едно от големите предимства за българските клиенти е, и ще остане, независимо колко нови страни прибавяме към тези, които използват HeRMeS® , че ние сме разработчик и внедрител на системата”, каза Огнян Траянов, изпълнителен директор на ТехноЛогика при откриването на конференцията.

По време на Срещата Павел Петров, методолог на системи за УЧР от ТехноЛогика, представи изключително модерните функционалности, които правят по–лесни и ефективни процесите по управление на човешкия капитал – „Подбор“, „Обучение“ и „Оценка на представянето“. HeRMeS® изцяло автоматизира тези дейност, като ги стандартизира, запазва пълната им история, елиминира нуждата от съхранение на документи на хартиен носител и предоставя достъп до необходимата информация, както на мениджъри, така и на служители. Модулът „Оценка на представянето“ дава възможност за управление на цялостен компетентностен модел и е изграден върху философията на превръщане на стратегическите цели в оперативни и индивидуални такива.

Голям интерес и дискусия породиха презентациите на дългогодишни клиенти на HeRMeS®, които демонстрираха реални резултати от неговото внедряване и използване.

И тази година бяха раздадени традиционните отличия на потребителите на HeRMeS®. В списъка на фирмите, които бяха отличени за 10 годишно използване на системата са Актавис България, АДИС, ПрайсуотърхаусКупърс България, „Солвей Соди“ АД, РОКА България, БНП Париба България, Райфайзенбанк.

Етикети: ТехноЛогика , HeRMeS

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени