Шест нови A3 МФУ от Brother са налични в България и са с изгодна цена на печат

Категория: Хардуер , Принтери , лазерни принтери , Мултифункционални
Saga Technology
петък, 14 Ноември 2014 12:11ч

Шест нови A3 МФУ от Brother са налични в България и са с изгодна цена на печат

Японската компания Brother разработи ново поколение мултифункционални устройства, които могат да печатат и във формат A3. С него производителят иска да затвърди лидерството на марката в сегмента на мултифункционалните А3 модели, който беше създаден от него и в който през 2013 г. компанията има над 75% пазарен дял.

Новите модели от сериите 4ххх и 5ххх са предназначени за професионалисти, които се нуждаят от голям формат за своите визии и документи, за да постигнат желания ефект, представяйки работата си на партньори и клиенти. Устройствата са замислени като сполучлива инвестиция за компаниите, които имат нужда да печатат както в А4, така и в по-големия А3 формат, и при това искат да осигурят максимална гъвкавост на своите служители, като им дадат възможност да печатат и сканират от смартфони и таблети или от споделени облачни ресурси.

 

MFC-J5720DW_3_4L_FRA

Шест продукта за всякакви нужди
Моделната линия включва шест устройства, които могат да принтират, сканират и копират в цвят, като пет от моделите могат да изпращат и получават цветни факсове. Трите компактни модела DCP-J4120DW, MFC-J4420DW, MFC-J4620DW предлагат гъвкавост за малкия и домашния офис, които ежедневно печатат в А4 формат и по-рядко в А3.

Business Smart е наименованието на моделите, насочени специално към предприятията. Отличителното при два от тях е наличието на универсална тава за хартия, която може да поеме А4 или А3 формати. Така се улеснява активното използване и на двата размера, без нужда от ръчна намеса. Трите Business Smart модела MFC-J5320DW, MFC-J5620DW, MFC-J5720DW се отличават с надеждност, което е от значение за компаниите, които имат по-големи нужди от А4 и А3 печат. Скоростта на печат при шестте устройства е 22 ipm/20 ipm съответно при печат на черно-бели и цветни страници, а резолюцията 6000x1200 dpi.

Оптимизиране на разхода за печат
С цел намаляване на себестойността на страница от Brother ще предлагат консумативи с голям капацитет за новата серия устройства. Те са разчетени за 1200 черно-бели или цветни страници, а трите модела Business Smart ще могат да използват черна мастилница за още по-голям обем страници - 2400.

Стандартната възможност за двустранен печат, налична при всички модели, също спомага за пестенето на място и хартия.

 

MFC-J5620DW_3_4R

Мобилен печат и директна връзка с облака
Благодарение на наличните възможности за мрежова връзка по кабел или безжично (чрез Wi-Fi или Wi-Fi Direct), устройствата могат да получават задания за печат от Android или iOS мобилни устройства, тъй като са съвместими със стандартите Apple AirPrint, Google Cloud Print и собственото приложение на Brother iPrint&Scan. По този начин могат да се отпечатват не само файлове, съхранени в локалната памет на мобилното устройство, но и всички документи, поместени в популярните облачни услуги за съхранение на данни като Google Drive, Dropbox, Evernote и др. като последното може да се извършва и самостоятелно от интерфейса на принтера.

Гъвкаво и ефективно решение
Също толкова гъвкави възможности са налични и при сканиране – електронните версии на документите могат да бъдат директно съхранявани в облака (напр. Google Docs, Microsoft One Note) или на FTP сървър. Пакетът от приложение на Brother позволява създаване на MS Office съвместими документи при сканиране, предварително маркиране на областите, които да бъдат сканирани и сканиране на бележките към оригиналите.

В допълнение шестте модела са съвместими с интерфейса за приложения Brother BSI, който позволява интегриране на специализиран софтуер за пълно управление на печатащите устройства в контролирана среда и персонализиране на тяхното поведение, вкл. промяна на вида и структурата на интерфейса, конфигуриране на наличните функции за всеки потребител или задаване на квоти за печат.

Перспективна и достъпна инвестиция
Новите модели мастилено-струйни МФУ на Brother отговарят не само на днешните, но и на бъдещите нужди на бизнеса, който се нуждае от офис печат в голям формат. При цени в диапазона между 309 и 519 лв. с ДДС, те са изгодна инвестиция, подплатена с безплатна опция за 3-годишна гаранция. Новите модели от серии 4ххх и 5ххх на Brother вече са налични на българския пазар.


Етикети: принтери , мултифункционално устройство , дигитален печат , Brother , печатащи устройства , мобилен печат , мултифункционални устройства , безжичeн печат , мултифункционални принтери

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени