Седмия сезон на „Софтуерната академия на Телерик“ започва с нововъведения

Категория: Събития , Мобилни технологии
Saga Technology
понеделник, 1 Февруари 2016 21:47ч

Progress, от която Telerik e част, днес обяви, че кандидатстването за седмия сезон на Софтуерната академия на Телерик“ – безплатна програма по софтуерно инженерство и съвременни технологии, е вече отворено. Всички желаещи с интерес за кариера в технологичната индустрия могат да подадат CV и мотивационно писмо на английски език на уебсайта на „Академията на Телерик“ до 10 март 2016 г. За новия сезон компанията обяви и нововъведения в организацията на инициативата и възможностите за включване в програмата.

Кандидатстването за новия сезон включва приемен изпит с въпроси по ИТ, IQ и английски език, който се държи в учебния център на инициативата в София. Не е необходимо кандидатите да притежават предишен опит или знания в програмирането. Преминалите успешно изпита ще започнат обучението си в седмия сезон на „Софтуерната академия на Телерик“ в края на март 2016 г.

Новият сезон на „Софтуерната академия на Телерик“ ще включва няколко промени. Обучението ще бъде разделено на три модула и ще предоставя две възможности за прием – съответно преди първи и втори модул:
- Първи модул - за начинаещи, стартира през март и ще запознае курсистите с основите на програмирането
- Втори модул започва през юни и ще даде възможност на нови курсисти да се включат в програмата онлайн. При успешно представяне в първите няколко курса от втори модул те ще преминат в присъствена форма на обучение
- Трети модул – с начало януари 2017 г. – ще бъде фокусиран върху добри практики в разработката на софтуер и софтуерни технологии за напреднали

Така през годината ще има повече възможности за хора с различно ниво на знания и опит в софтуерното инженерство да се включат в присъствена форма на обучение в „Софтуерната академия на Телерик“.

Също за първа година желаещите, които искат да се профилират в направление „Уеб front-end разработка“, ще могат да започнат да се обучават още в началото на програмата през март с курсовете по HTML и CSS.

Етикети: Телерик , Софтуерна академия на Телерик , Telerik: A Progress Company

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени