Satellite C40-C - нов достъпен лаптоп от Toshiba плюс място в облака

Категория: Хардуер , Компютърни системи , Преносими компютри
Saga Technology
сряда, 24 Юни 2015 19:03ч

Satellite C40-C - нов достъпен лаптоп от Toshiba плюс място в облака

Toshiba Europe GmbH представя Satellite C40-C – достъпен 14-инчов лаптоп, който е идеален за второ устройство в дома или като първи лаптоп за деца и учащи.

Satellite C40-C идва с включено OneDrive място за съхранение в облака, което позволява автоматично запазване и синхронизиране на файловете и достъп до тях от широк набор от устройства. Това позволява работа по документите вкъщи и достъп до синхронизираните файлове в офиса или споделяне на съдържание с приятелите и семейството без необходимост от самия лаптоп.

На лаптопа предварително е инсталиран Windows 8.1 с възможност за безплатна надстройка до Windows 10, когато бъде налична (обявената дата е 29 юли). Моделите са проектирани така, че да предлагат максимално удобство при използването на Windows 10, като включват хардуер и компоненти, които осигуряват плавна производителност, система с двоен микрофон и бутон за бърз достъп на клавиатурата за още по-пълноценно използване на Cortana, персоналният асистент на Microsoft, който опознава своите потребители и им помага в организирането на техния график.

Заедно с гъвкавостта, която предоставя облачното пространство, Satellite C40-C е оборудван и с двуядрени процесори Intel Celeron с Intel Burst Technology 2.0, която автоматично осигурява повече мощност, когато е необходима за изпълнението на по-тежките задачи.

За информацията, която е съхранявана извън облака или се ползва офлайн, Satellite C40-C предлага 32 GB eMMC флаш памет. Това пространство за съхранение може да бъде увеличено със слота за 2 в 1 SD/MMC карти с памет, който поддържа високоскоростен UHS-I стандарт. HDMI и трите USB порта осигуряват лесно свързване към други устройства.

Със своя елегантен и изчистен дизайн и здраво шаси с матовочерно покритие и клавиатура без рамка C40-C изглежда като първокласен лаптоп, но идва на достъпна цена. Клавиатурата предлага по-удобно писане за онлайн чат или работа в движение. Включената технология за елиминиране на движенията на дланта предотвратява нежеланите докосвания на ръката по време на работа с тъчпада или клавиатурата и остава сензитивна единствено към движенията на пръстите.

Серията Toshiba C40-C ще е налична в Европа и в България през третото тримесечие на 2015 г.

Етикети: Toshiba , лаптоп , 3D ноутбук , Toshiba Satellite , Windows 10 , Cortana , OneDrive

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени