Samsung анонсира нови телефони с две SIM-карти

Категория: Технологии , Мобилни технологии , Иновации , Електроника
Наско Атанасов
петък, 29 Април 2011 10:38ч

Samsung анонсира нови телефони с две SIM-карти
Компания Samsung Electronics представи три нови достъпни телефони от категориите DUOS: Е1182, Е2232 и С3322. Едновременната работа на две SIM-карти в тези модели осигурява удобство и икономия на средства. Двете карти позволяват на човек да отдели работния си номер от личния, а също така най-изгодно да ползва тарифите на различни оператори, да използва единия номер за разговори и SMS съобщения, а другия – за мобилен интернет. Двете карти са много удобни и при пътешествия.

Samsung Е1182 е достъпен телефон в тънък корпус с подобрена ергономичност, която не позволява да се изплъзва от ръката и помага лесно да се набират текстове само с една ръка. Батерията му работи до 11 часа в режим на разговор и 620 часа в режим на очакване. С новия телефон може да се слушат музика, новини и информация по радиото.

Samsung Е2232 е класически мобилен телефон с поддръжка на две SIM-карти. Той е много добър за слушане на музика и на предния панел има отделен клавиш за бързо включване на музикалната колекция. Технологията Bluetooth пък осигурява безжичен достъп до периферни устройства, включително стерео гарнитури и принтери.

Samsung C3322 е метален моноблок с поддръжка на две SIM-карти. Той е лесен за използване и е снабден с необходимите за пълноценно общуване функции. Телефонът поддържа популярните аудио и видео стандарти и на него може да се гледа видео на яркия му 2,2 инчов течнокристален дисплей. Samsung C3322 предоставя широки възможности за общуване с Bluetooth messenger чат и в социалните мрежи.Етикети: Samsung , мобилен телефон , телефон , телефони , мобилни телефони , две SIM-карти

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени