Saga Technology организира технологичен семинар на тема „Бизнес софтуер”

Категория: Събития , Регистрационна форма
Saga Technology
четвъртък, 5 Май 2011 11:47ч

Нуждите на бизнеса еволюират всеки ден както поради променящата се пазарна среда, така и вследствие на икономическата криза, чието въздействи още дълго ще се усеща от бизнеса по цял свят.


Ето защо предизвикателствата пред софтуерните решения за бизнеса са все по-големи. Независимо дали става въпрос за корпорации, средни и малките компании, или за държавни учреждения изискванията са за бързина, удобство, изчерпателност, ниски разходи и лесно внедряване и използване. Бизнес интелигентните системи трябва да могат да отговарят на разнообразните въпроси на бизнес мениджърите в реално време и на разбираем език. Софтуерните компании догонват нуждите, осъвременявайки решенията си и предлагайки напълно нови приложения, като водещите новини днес са за облачните и мобилните приложения или надстройки.


Тези и други тенденции на българския и световния пазар на системи за управление на бизнеса ще бъдат дискусионни теми на технологичния семинар на Saga Technology – Бизнес софтуер. Той ще се проведе на 11 май 2011 г. в хотел Radisson, зала Александър, начало 9:30ч. Участието е безплатно. Регистрация за технологичния семинар може да бъда направена на http://www.itforumbg.net/regseminar.


Аудитория: Изпълнителни директори, финансови мениджъри, ръководители на ИТ отдели, експерти от държавната администрация, финансовия сектор, производството, телекомуникациите, търговията и др. сегменти, активни в прилагането на информационни технологии.


Етикети: бизнес софтуер , Saga Technology , технологичен семинар

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени