С Ovi Mail на Nokia вече пращаме и получаваме имейли по мобилния телефон

Категория: Интернет , Любопитно , Мобилни технологии
Наско Атанасов
четвъртък, 15 Октомври 2009 13:24ч

„Повече от 60 милиона души използват активно услугите на Nokia – свалят приложения, обновяват софтуер, слушат музика, използват карти и изпращат имейли. От друга страна, нашето проучване показва, че 80% от хората искат имейл и мобилен чат на телефоните си и че около 300 милиона души са експериментирали с мобилен имейл, но не повече от 10% от потребителите са влизали често в пощите си през своя мобилен телефон. В желанието си да откликне на нуждите на своите клиенти Nokia направи използването на електронната поща лесно и достъпно, дори и с модели от най-нисък клас. И ние сме изключително щастливи да представим тази възможност на Българските клиенти” казва Грег Уилямс, изпълнителен директор на Nokia за района на Алпите и Югоизточна Европа.

”Всичко което Ви е нужно, е да знаете имейл адреса си (или името на портала), както и паролата. Телефонът притежава интелекта да настрои всичко останало, така че да започнете да изпращате и да получавате имейли преди да се усетите. Също така, услугата електронна поща на Nokia Ви дава възможност за достъп до 10 лични имейла от една изходна точка на мобилното устройство. Дали ще бъде Yahoo! Mail, Hotmail, Gmail, AOL Mail или mail.bg, abv.bg, dir.bg-услугата на Nokiа поддържа всички популярни глобални и локални доставчици на електронна поща.”- казва Александър Ламач, търговски мениджър „Услуги” за района на Алпите и Югоизточна Европа.

Според глобалните статистики, 75% от населението на света все още няма имейл регистрация. Отговорът на Nokia на това предизвикателство се нарича Ovi Mail. За разлика от всяка друга имейл услуга, която се предлага в момента, Ovi Mail е създадена, за да се настройва и използва директно от телефон Nokia без да има нужда от какъвто и да било достъп до персонален компютър. Ovi Mail е оптимизиран дори и за най-основните модели на Nokia, които се доказаха като изключително популярни в новите пазари.
Етикети: мобилен телефон , Nokia , Ovi Mail

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени