С HP ePrint, HP ENVY110 и HP Folio 13 в Деня на влюбените

Категория: Хардуер , Принтери , Преносими компютри
Благой Благоев
вторник, 14 Февруари 2012 16:57ч

С HP ePrint, HP ENVY110 и HP Folio 13 в Деня на влюбените

Според Хеюлет Пакард никога не е било по-лесно да се изпрати картичка за Деня на влюбените или да се получи завоалирано обяснение в любов от таен почитател отколкото с уеб свързаните технологии на компанията, независимо къде се намирате. Технологията HP ePrint предлага оригинален и единствен по рода си начин да зарадвете любимите си, независимо дали са в другия край на света или в съседната стая. Ако вашият любим човек има принтер с ePrint, просто изпратете имейл директно на уникалния адрес на устройството и съобщението ще бъде отпечатано автоматично. „Създайте едно наистина лично печатно съобщение, което ще се превърне в скъп спомен, с отминали сантименти и снимки от споделени приключения и изживявания“ - съветват от HP.

Ако вашия партньор или партньорка нямат такъв принетр, от компанията предлагат да ги зарадвате с принтера HP ENVY110 e-All-In-One. Той е уеб свързан принтер и съвместим с технологиите HP ePrint и AirPrintTM, които позволяват на потребителите да печатат практически навсякъде.) Принтерът се отличава с безшумна работа и изчистен дизайн, отговарящ на всяка цветова схема и може да се побере безпроблемно навсякъде. HP ENVY вече се предлага на адрес www.hp.com/bg/photosmart с начална цена от 459 лв с ДДС.

 

И още предложения за днешния празник - поддържайте връзка с любимия човек с ултарабука HP Folio 13. С вградена HP TrueVision HD уеб камера за по-ярки и ясни изображения и Dolby Advanced Audio можете да провеждате красиви, ясни разговори лице в лице, дори когато не можете да сте заедно. Ако подготвяте романтична вечер, защо да не гледате любимата си романтична комедия на HP Folio 13 и да изпитате невероятното качество на звука и впечатляваща картина на 33,8 см (13,3 инча), ултра тънък BrightView дисплей с висока резолюция, предлага още компанията. HP Folio 13 е с начална цена от 1 999 лв.


Етикети: HP , принтер , Хюлет Пакард , принтерни технологии , уеб принтери , ултрабук , HP ePrint , HP ENVY110 , HP Folio 13

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени