Pulsar ви представя Нейтън Дрейк – Индиана Джоунс на новото поколение

Категория: Софтуер , Игри
Saga Technology
събота, 14 Май 2016 8:55ч

Pulsar ви представя Нейтън Дрейк – Индиана Джоунс на новото поколение
Играта Uncharted 4: A Thief’s End направи премиерата си на десети май тази година и – съдейки по продажбите и оценките на специализираните медии – е на път да се превърне в най-успешната част от бестселинг поредицата на Sony. В това няма нищо странно, защото Naughty Dog, студиото, стоящо зад хитовото заглавие, е получавало през годините повече награди от много холивудски компании, а зад франчайза стоят едни от най-големите имена в индустрията. Заглавието е ексклузивно и няма да бъде достъпно във версия за персонални компютри и гейм конзолите Xbox.

Реално Uncharted серията, приета първоначално леко скептично от критиката, която окачестви дебютните трейлъри като „Tomb Raider с мъж“, бележи първото ясно размиване на границите между игра и високобюджетна филмова продукция и игра. Uncharted 4: A Thief’s End е филмът, който всеки кинолюбител може да изиграе лично, а мощният хардуер на конзолата от ново поколение PlayStation 4 даде възможност на Naughty Dog да покажат невиждан до момента фотореализъм във визията. Тази игра е приключенският филм, в който можем да участваме лично, а доказателство за това е фактът, че Uncharted 4 получи върхови оценки не само в специализирани гейминг медии, но и в повечето кино издания. Резултатът е преживяване без аналог с брилятно съчетание между екшън и драма, отличен диалог и емоционална история.

Въпросната ни представя вече превърналият се в култов герой Нейтън Дрейк, обявен от мнозина за Индиана Джоунс на новото поколение, в необичайна за приключенската му натура ситуация. Три години след събитията от Uncharted 3: Drake’s Deception, някогашният ловец на съкровища е загърбил рисковите си авантюри и се е отдал на спокоен семеен живот със съпругата си Елена. Идилията обаче скорострелно бива разрушена с появата на Сам, считаният от години за мъртъв по-голям брат на Нейт. Сам иска услуга, включваща откриването на легендарен пиратски артефакт, а това никога не завършва добре…

С Uncharted 4: A Thief’s End най-качествената и успешна приключенска поредица на Sony – се завръща с невиждана до момента на конзолите от ново поколение визия и вече те очаква в единствената специализирана верига от магазини за видеоигри у нас – Pulsar Games. Отговорът на въпроса дали това ще бъде краят на един крадец или ново начало за него се крие в епичната солова кампания, подправена с динамичен мултиплейър!


Етикети: Sony , PlayStation , гейминг , Видеоигри , елактронни игри , Uncharted 4: A Thief’s End

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени