Първо събитие на Google у нас

Категория: Интернет
Saga Technology
понеделник, 1 Октомври 2012 9:14ч

Първо събитие на Google у нас
Google стартира в България „Google Engage за агенции” – програма, която е предназначена за компании, чиято дейност е да помагат на своите клиенти да се развиват успешно онлайн -. рекламните агенции, уебмастърите, специалистите в отимизрането на търсачки и всички други, които предоставят онлайн услуги на малкия и средния бизнес в България.

Първото в България събитие на Google събра над 300 души. Участниците в еднодневния семинар бяха запознати с решенията, които Google предлага напълно безплатно, и разговаряха на живо с експерти от Google Engage. Представени бяха най-добрите международни успешни модели, споделени от експерти на Google и международни рекламни агенции от страни, където програмата вече работи.

Програмата Google Engage е създадена специално за сферата на интернет маркетинга в динамичната интернет среда на уеб специалисти и агенции. Подкрепата на Google варира от безплатни обучения и допълнителни образователни ресурси, до специални материали и презентации, които могат да спомогнат за по-ефективен маркетинг и продажби, включително промоционални оферти, с които да подкрепят усилията на уеб професионалистите да демонстрират възможностите на интернет рекламата на своите клиенти и така да спечелят нов бизнес.

Не на последно място, програмата Google Engage носи полза и на медийните агенции и маркетинг консултантите, като им дава възможност да вникнат в рекламните продукти на Google и това как те могат да ги използват в маркетинговия микс, така че да предоставят най-доброто на своите клиенти.

Етикети: маркетинг , Гугъл , маркетинг и реклама , Google Engage , интернет маркетинг

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени