Първата вълна от IBM MobileFirst приложения за iOS е вече тук

Категория: Бизнес Приложения , Технологии , Мобилни технологии , Облак
Saga Technology
петък, 12 Декември 2014 10:32ч

Първата вълна от IBM MobileFirst приложения за iOS е вече тук
Apple и IBM представиха IBM MobileFirst решенията за iOS – облачни услуги и приложения, предназначени за бизнеса. IBM MobileFirst решенията за iOS ще бъдат достъпни за корпоративни клиенти в сферата на банковото дело, търговията, застраховането, финансовите услуги, телекомуникациите, правителствата и авиокомпаниите.

Създадени специално за iPhone и iPad, IBM MobileFirst приложенията за iOS се предоставят в сигурна среда с вградени възможности за анализ и са свързани с основните за компанията процеси. Приложенията могат да бъдат персонализирани за всяка организация и лесно приложени, управлявани и обновени чрез облачни услуги на IBM за iOS устройства. Подсигурена е защитата на данните, приложенията и устройството, на което се използват.

Този първи пакет от IBM MobileFirst решения за IOS е на разположение на компании от различни индустрии заедно с допълнителни приложения. Сред тях са приложения за транспортната и авиационната индустрия (Plan Flight, Passenger+) , банковите и застрахователните компании (Advise & Grow, Trusted Advice, Retention), правителствата (Case Advice, Incident Aware), търговците на дребно (Sales Assist, Pick&Pack) и телекомуникациите (Expert Tech).

„Решенията, които предоставяме са пряко насочени към новото предизвикателство за бизнеса - интелигентните технологии, които създават нови възможности от използването на BigData и индивидуалния подход за ангажиране на клиенти и служители“ – споделя Бриджит ван Кралинген, старши вицепрезидент на IBM Global Business Services.

„Бизнесът в световен мащаб прилага все по-често мобилни решения, затова Apple и IBM предоставят заедно една от най-добрите технологии в света и едни от най-интелигентните решения за анализ и обработка на данни с цел да помогнат на компаниите да постигнат по-добри резултати“ – казва Филип Шилер, старши вицепрезидент на Apple Worldwide Marketing.

Етикети: мобилни приложения , Apple , бизнес приложения , мобилни технологии , мобилни услуги , услуги в облака , облак , IBM MobileFirst

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени