Проект за управление на печата внедрява Xerox в Боинг

Категория: Принтери , лазерни принтери , Мултифункционални
Наско Атанасов
четвъртък, 31 Май 2012 10:43ч

Проект за управление на печата внедрява Xerox в Боинг
Xerox ще внедри стратегически проект за управление на печата (MPS) за Боинг, което ще осигури на авиационния лидер и иноватор по-бърз и ефективен начин за управление на документи в наземните американски офиси на компанията. В рамките на 6-годишния договор за корпоративни печатни услуги (EPS), Xerox ще осигури устройства като принтери, копири и факс машини, и ще изгради най-подходящата стратегия за печат въз основа на цена, енергийна ефективност и разход на мастило. По този начин, благодарение на услугата за управление на печат, Xerox ще помогне на Боинг да направят работния процес по-природосъобразен чрез понижаване количествата използвана хартия, енергия и отпадъци.

„Това партньорство ни дава по-добра възможност да осигурим за нашите служители и клиенти услуги за печат от най-висок клас. Новите технологии и подобрени услуги, които предлага Xerox, ще помогнат за намаляване на ИТ разходите, докато изпълняваме своя ангажимент за екологична работна среда“, каза Тед Колбърт, вицепрезидент на отдел ИТ инфраструктура в Боинг.

Следва да бъде интегрирана програма, която ще помогне на служителите да се приспособят към новата технология и работен процес. Бъдещите планове включват популяризирането на мобилното решение за печат на Xerox, което ще осигури сигурен печат от мобилно устройство по всяко време, без нужда от инсталиране на допълнителен софтуер, търсене на принтер или компютър.

„Боинг имаха нужда от стратегически партньор, който да им предложи иновативен подход в печата и да им спести средства. Нашият план за управление на печатни услуги съответства на техните специфични нужди за ниво на сигурност, опазване на околната среда и в същото време предлага опростен начин за управление на информация на дигитален и хартиен носител“, каза Кевин Уорън, президент на клиентски операции в Xerox.

Етикети: Xerox , услуги за управление на печата , Боинг

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени