Prestigio MultiCloud: нова сигурна сторидж услуга

Категория: Облак , Сторидж
Мариета Колева
понеделник, 3 Март 2014 18:53ч

Prestigio MultiCloud: нова сигурна сторидж услуга
Компанията Prestigio обяви пускането на MultiCloud, нова и сигурна облачна сторидж технология за потребителите й.

Осъществен от SurDoc, победители на Cloud Storage състезанието за 2013, Prestigio MultiCloud е предварително инсталиран на всички MultiPhone и MultiPad от февруари 2014 г. и може да се намери в Prestigio Installer. Влезте със своя Prestigio ID, изтеглете облачното предложение и спечелете 200 безплатни GB на ваше разположение за 1 година!

„Prestigio е първата компания, която предлага 200GB безплатно пространство за 365 дни на крайните клиенти“ - коментира Юри Антошкин, генерален мениджър, Prestigio EMEA.

Prestigio MultiCloud работи с SurDoc TruPrivacy технология. Тази революционна технология използва самите файлове като криптиращи ключове, така че единствено собствениците на файловете имат достъп до ключовете. По този начин за първи път информацията ви е 100% сигурна в облака, казват от формата.

„В повечето Cloud Storage фирми, служителите могат да разглеждат информацията на потребителите. Тези фирми не могат да гарантират, че скучаещ, любопитен или неетичен служител няма да разгледа или разпространи информация на клиент, освен ако информацията е криптирана и компанията няма криптиращия ключ. С TruPrivacy криптиращата технология използвана в Prestigio MultiCloud, никой освен вас не може да ви разгледа информацията,“ заяви Алекс Уанг, CEO в SurDoc.

Prestigio MultiCloud е бърз и лесен начин да съхраните файловете си. След като Wi-Fi е пуснат, можете да качите избраните от вас данни само с едно натискане. Компресирани и криптирани копия на вашите файлове се изпращат по интернет връзката до подсигурените центрове.

С MultiCloud се осъществява втоматичен нонстоп back-up на данните ви във всеки един момент, в който има връзка с интернет. MultiCloud продължава да съхранява нови файлове и да запазва промени по вече съществуващите. След като функцията се активира, тя работи автоматично.


Чрез MultiCloud преглеждат и променят файловете си от всяко Prestigio устройство, свързано към интернет, без значение къде са. Файловете ви ще бъдат отворени и показани в оригиналния им вид през всяко устройство, благодарение на VisiDoc технологията, предоставена от SurDoc.

Документите се конвертират в изображения за комфортно преглеждане, като оригиналните файлове остават непроменени. VisiDoc, според компанията, е най-доброто онлайн приложение за преглеждане на файлове: не се изчакват големи файлове, няма опасност някой от файловете да съдържат вирус или потребителя да не може да отвори файла.

Освен това, можете да ползвате VisiDoc през MultiCloud, за да коментирате и подписвате документите си.

Етикети: Prestigio , сторидж , Облачен сторидж , услуги в облака , сигурност в облака , облачна услуга , облак , MultiCloud

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени