Представиха линията 3D принтери Ultimaker 3 у нас

Категория: Хардуер , Принтери
Saga Technology
сряда, 19 Октомври 2016 22:47ч

Представиха линията 3D принтери Ultimaker 3 у нас

Б2Н - официален представител на Ultimaker за България и региона, представи в България обявеното световното наличие на продуктовата линия от следващо поколение Ultimaker 3 на Ultimaker, водещ производител на 3D принтери с отворен код,. Ultimaker 3 позволява геометрична свобода в дизайна благодарение на възможността за отпечатване на сложни геометрични фигури с промишлен клас материали. Интегрираните в машината хардуер, софтуер и настройките за материала на пълнителите подсигуряват ефективен работен процес и оптимални резултати при печат. Професионалното и надеждно 3D принтиране сега е достъпно за повече потребители чрез:

Отпечатването на неограничен брой геометрични опции - благодарение на новата система за двойна екструзия, която дава свобода за по-сложни изходни резултати. Принтерът е в състояние да доставя по-широка гама от модели, изработени с промишлен клас материали (включително разтворими такива). Въздействието: потребителите могат да мислят по различен и по-мащабен начин относно своите проекти. Имат свободата да изграждат всякакви по сложност модели.

 

Непрекъсната работа и максимална производителност благодарение на Print Core, който съпоставя и напасва материалите. Потребителите могат лесно да подменят Print Cores, които са оптимизирани за нуждите на Ultimaker, и така да осигурят повторяема продукция с високо качество. Въздействието: различни потребители вече имат неограничен достъп и могат лесно да сменят Print Cores за всяко приложение.

Лесен за употреба принтер заради подобрената и по-голяма автоматизация, която премахва налучкването още при подготовката за отпечатване и осигурява последователно съвършен модел всеки път. Например, Ultimaker 3 притежава система за интелигентно засичане на материала чрез технологията NFC, която наглася принтера към възможно най-добрите настройки за конкретния материал, включително активно изравняване на леглото/основата. Вход за USB, Ethernet и Wi-Fi само в улеснение на потребителя и неговия ефективен работен процес. Въздействието: Всеки, независимо от ролята си в предприятието, може да се възползва от 3D принтирането като технология.

 

“Нашият екип постоянно полага усилия да развива пазара за 3D принтиране, и в този контекст Ultimaker 3 е резултат от нашите три годишни усилия в тази посока, за да достави продукт, който обслужва изискванията и на най-взискателните ни клиенти.” казва Jos Burger, CEO на Ultimaker. “3D принтерите имат славата на машини за бързо прототипиране и кратък производствен цикъл. Разширените възможности на Ultimaker 3 въвеждат богато разнообразие от нови приложения и ние сме развълнувани да ги дадем в ръцете на професионалистите, които могат да се възползват от предимствата на 3D печат в различни сектори на икономиката.”

Ultimaker 3 е в продажба и в България с базова цена 5900 лв. без ДДС.


Етикети: 3D принтер , Ultimaker

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени