PIM за интелигентни дейтацентрове

Категория: Системна интеграция , управление , Сторидж , дейтацентрове
Благой Благоев
петък, 28 Октомври 2011 18:59ч

PIM за интелигентни дейтацентрове
Panduit обяви старта на софтуерната си платформа Physical Infrastructure Manager (PIM) Software Platform Version 4.0 за цялостно управление наинфраструктурата на дейтацентър. PIM осигурява непрекъснатa, местна и дистанционна видимост на свързаността и на консумацията на енергия, проследява активите и използването им, както и условията на околната среда в център за данни в реално време, като работи с PanView iQ (PVIQ) System Hardware и избрани устройства от трети страни.

"Този нов продукт за управление на инфраструктура на дейтацентър не само отговаря на днешните изисквания на бизнеса, но тя предлага една добре разработена пътна карта за предизвикателствата на утрешния ден в интелигентни центрове за данни с балансиране на информацията в реално време и енергийната оптимизация, за да даде възможност за ефективни инфраструктурни дейности" - казва Том Донован, президент на Panduit.

Софтуерната платформа PIM 4.0 позволява на предприятията да намалят рисковете за мрежовата система и престоя на приложенията с цел по-ниски оперативни разходи, подобряване на въглеродните отпечатъци и увеличаване на устойчивостта. С автоматизирането на процесите и документацията на всички данни, тази нова версия също така подпомага съответствието с регулаторните изисквания и поддържа споразумения за ниво на обслужване (SLA).

PIM софтуерната платформа е част от базираните на Unified Physical InfrastructureSM (UPI) на Panduit решения, които използват интелигентна физическа инфраструктура като основа, която позволява конвергенция на комуникации, компютри, системи за контрол, захранване и сигурност. Тези решения от край до край водят до оперативни и финансови предимства в цялата организация, което позволява на бизнеса да подобри надеждността, намали разходите, повиши гъвкавостта, както и да поддържа инициативи за устойчивост.

Когато се комбинират възможностите на PIM софтуерната платформа със софтуер за управление на мрежови системи за двупосочна интеграция на процесите, ще имате пълен поглед върху физическите и логическите системи на целия център за данни, което подобрява цялостното управление на бизнес услугите.



Етикети: инфраструктура , дейта център , дейтацентър , Panduit , технологии за дейтацентрове , Physical Infrastructure Manager , центрове за данни , интелигентни центрове за данни , дейтацентър инфраструктура

Четете още:



Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...



Най-четени