Отварят ценовите офери в последния търг за е-правителство

Категория: e-правителство
Saga Technology
понеделник, 9 Април 2012 15:54ч

Ценовите оферти на участниците в обществената поръчка с предмет „Развитие на административното обслужване по електронен път” ще бъдат отворени в присъствието на кандидатите за изпълнители. Проектът е с бюджет 18 млн. лева и се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет” (ОПАК), съфинансирана от Европейския съюз, чрез Европейския социален фонд.

Петнадесет фирми и консорциуми подадоха оферти за участие в най-големия търг за дейности, свързани с ускоряване на електронното правителство.

Конкурсната документация беше разделена на 5 обособени позиции: 1. „Анализ, идентифициране и вписване на първичните администратори на данни и техните услуги в регистрите на електронното правителство"; 2. „Реализиране на приоритетни административни услуги за централната администрация"; 3. „Реализиране на приоритетни административни услуги за общинската администрация"; 4. „Разработване на референтен модел на архитектура за централните администрации и общинските администрации"; 5. „Усъвършенстване на портала и доизграждане на системата на електронното правителство във връзка с административно обслужване". Според условията на тръжната документация една фирма може да спечели само една обособена позиция.

Отварянето на ценовите предложения ще се състои на 10 април, от 11.00 ч, в зала 3 на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщения, ул. „Дякон Игнатий” 9.

Етикети: е-правителство , ИТ търг , ОПАК , МТИТС , Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени