Основателят на Rare Pink Николай Пирянков ще разкаже историята си пред млади предприемачи

Категория: Личности
Saga Technology
вторник, 29 Март 2016 22:42ч

Основателят на Rare Pink Николай Пирянков ще разкаже историята си пред млади предприемачи
Априлското издание от серията успешни истории за стартиращи предприемачи SIStory ще се проведе на 5 април от 19 часа в аулата на Софийския университет "Св. Климент Охридски". Събитието се организира от националната предприемаческа организация Start It Smart, а гост-лектор ще бъде Николай Пирянков, основател на Rare Pink – британска компания за онлайн поръчка на висококачествени персонализирани годежни пръстени. Той ще разкаже повече за личната си история и за своя предприемачески път. Присъстващите ще имат възможност да задават своите въпроси в открит диалог.

Николай и екипът му са изпълнили стотици поръчки и затворили няколко рунда финансиранe, един от които през международната платформа за колективно дялово финансиране – Seedrs. През 2015 Rare Pink става и полуфиналист в състезанието на сър Ричард Брансън – Pitch to Rich. В началото на 2016 г. компанията влиза в един от най-престижните световни акселератори – Techstars Boston.

Rare Pink е компания, която изработва висококачествени персонализирани годежни пръстени, чиято поръчка става изцяло през онлайн платформа, достъпна за клиенти от цял свят. Нейни основатели са Николай Пирянков и приятелят му от училищните години - Дейвид Сътън. Двамата стартират няколко бизнеса заедно, включително и туристически уебсайт за Fifa World Cup, онлайн покер уебсайт и обучителна програма за ученици фокусирана върху инвестирането и трейдинга.


Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени