Оператори тестват 400 000 Apple iPhone 5 устройства

Категория: Хардуер , Смартфони , Телекомуникации
Наско Атанасов
четвъртък, 4 Август 2011 9:18ч

Оператори тестват 400 000 Apple iPhone 5 устройства
Различни източници информират, че следващият модел сматрфон на Епъл ще бъде пуснат през септември. Според китайски вестник 400 000 устройства са доставени на телеком операторите, за да ги тестват, преди през септември да бъдат пуснати в производство 4 милиона бройки от популярния смартфон.

Появиха се и снимки в интернет, които претендират, че са на iPhone 5, но както обикновено ябълката пази мълчание за своите продукти възможно най-дълго. Засега наблюдателите се опитват да прогнозират дали смартфонът ще се появи в началото, средата или края на септември, като има и мнения за началото на октомври.

По вътрешни информации също се спекулира относно характеристиките на следващия модел. Смята се, че той ще има по-бърз процесор, 8-мегапикселова камера, променена форма и размер, по-здрав екран, пълни GPS възможности, увеличено време на батерията, HDMI 1080i изход, бял и черен дизайн и други малки и големи подобрения.

Наблюдателите на Епъл особено наблягат на връщането към заоблени форми за разлика от iPhone 4, от който имаше доста оплаквания, че е неудобен за телефонни разговори, тъй ръбовере му драскат ръцете и лицето.

Етикети: Apple , смартфон , Apple iPhone , Епъл , iPhone 5

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени