Ново CDN решение на Ericsson печели TV Connect награда

Категория: Интернет , Мрежи
Силвия Хаджикръстева
понеделник, 8 Април 2013 10:03ч

С решението си Media Delivery Network за седма поредна година Ericsson взе награда на престижните TV Connect Industry Awards. Решението спечели в категория „Най-добро предоставяне на облачни или CDN услуги".

"Наградата потвърждава, че Ericsson преформулира концепцията за мрежова доставка на съдържание (CDN); нашата иновация в тази сфера е директен отговор на потребителските нужди и тенденции, в това число експлозията на трафика на данни и нарастващото търсене на качествено телевизионно съдържание навсякъде и по всяко време," коментира Ове Анебягд, вицепрезидент и ръководител на отдел „Телевизия“ в Ericsson.

Media Delivery Network на Ericsson е уникално цялостно и бързо решение за умна доставка на съдържание през фиксирани и мобилни мрежи. Решението предлага отличен мрежови контрол, ефективност и оптимизация за максимално разгръщане на мрежовия потенциал, както и възможност за повишаване стойността на съдържанието и качеството на изживяването чрез платформа за сътрудничество, скорост на обслужването и монетизация.

Етикети: ericsson , CDN решение , TV Connect Industry Awards

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени